Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Pearhead Súprava kociek modrá

Zobraziť katalóg
Pearhead Súprava kociek modrá
5 1 hodnotení
Kreatívna sada – kociek s číslami a nápismi, určené na fotografie bábätka
Kód:  HRAif7118 Produktové číslo:  698904600404
Pearhead Súprava kociek modrá Predaj skončil

Pearhead Súprava kociek modrá

Koľko mal na tejto fotke? 10 mesiacov? Alebo snáď rok? Tak tieto otázky vás po rokoch strašiť nebudú. Stačí fotografie vášho dieťaťa doplniť veselými modrými kockami, ktoré vám vždy napovedia, v akom období bola fotka zhotovená. Buďte originálni a vytvorte perfektné fotografie, ktoré budú všetci vaši známi obdivovať ešte po niekoľkých rokoch. S modrými kockami Pearhead budete vždy poznať vek dieťaťa na fotografii. Malé kocky obsahujú čísla od 1 do 9, veľká kocka potom nápisy day, week, month a year. Teda deň, týždeň, mesiac a rok. Poskladajte vek a pustite sa do fotenia! Ale rýchlo, skôr než vám tú vežu z kociek zase zhodí! Staršie deti využijú kocky pri výučbe čísel, tak ich nezabudnite schovať. Ideálny darček pre novopečených rodičov aj pre vlastnú zábavu.

Kľúčové vlastnosti modrých kociek Pearhead s číslami a nápismi

  • Kocky uľahčujú určenie veku dieťaťa na fotografii
  • Hravá forma pre znázornenie veku
  • Malé kocky obsahujú číslice a veľké kocky nápisy
  • Skvelé aj pre výučbu poznávania čísel

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
0 rokov Hotovo!
Odporúčaný vek od
narodenia Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
0 rokov Hotovo!
Odporúčaný vek od
narodenia Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Pearhead Súprava kociek modrá Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pearhead Sada kostek modré. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pearhead kocka készlet, kék.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií