AlzaBoxy Q1 Aplikace

Pieskovisko - bazénik Psík modré

Zobraziť katalóg
Pieskovisko - bazénik Psík modré
rozmery 115 x 92 x 25 cm
Kód:  HRAa2618 Produktové číslo:  8595105737323

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pieskovisko - bazénik Psík modré Predaj skončil

Pieskovisko - bazénik Psík modré

Pieskovisko, alebo bazénik?

Veselý psík vyrobený z kvalitného a odolného plastu bude trvalo prinášať radosť kamkoľvek ho umiestnite. Môžete ho využívať striedavo ako pieskovisko, alebo bazén. Stačí vysypať piesok, napustiť vodou a vaše deti získajú perfektné osvieženie v sparných letných dňoch. Hranie na piesku a šantenie vo vode patrí medzi najobľúbenejšie detské zábavy a psík je najobľúbenejší domáci maznáčik. Vďaka tomuto výrobku nemusíte voliť a môžete mať oboje.

Základné vlastnosti

  • Farba: modrá
  • Rozmery: 115 × 92 × 25 cm
  • Hmotnosť: cca 5 kg
  • Materiál: plast

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Pieskovisko - bazénik Psík modré Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pískoviště - bazének Pejsek modré. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sandkasten / Pool - Blue Dog. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sandkasten / Pool - Blue Dog. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Kék kutyus homokozó - medence.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií