Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Pieskovisko - bazénik Psík, zelené s modrým krytom

Zobraziť katalóg
Pieskovisko - bazénik Psík, zelené s modrým krytom
4,8 4 hodnotení
Rozmery 115 x 92 x 26 cm
Kód:  HRA785e7 Produktové číslo:  8595105743249

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pieskovisko - bazénik Psík, zelené s modrým krytom Predaj skončil

Pieskovisko - bazénik Psík, zelené s modrým krytom

Hranie na piesku patrí medzi najobľúbenejšiu detskú zábavu, doprajte preto vašim deťom vlastné pieskovisko na záhrade či terase. Plastové pieskovisko v tvare veselého psíka je vyrobené z kvalitného a odolného plastu v zelenej farbe. Tento výrobok však možno využiť aj ako bazén. Stačí vysypať piesok, napustiť vodou a vaše deti získajú perfektné osvieženie v sparných letných dňoch. Pieskovisko je dodávané s ochranným krytom v modrej farbe, ktorý ho ochráni proti zvieratám a nepriaznivému počasiu.

Parametre a špecifikácia:

Farba:
Zeleno-modrá

Rozmery:
115 x 92 x 26 cm

Hmotnosť:
5,5 kg

Materiál:
Plast

Obsah balenia:
1x pieskovisko/bazénik
1x kryt

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, mohu se zeptat od kolika měsíců miminka je tento bazenek vhodný? Děkuji.

Diskusia a poradňa k Pieskovisko - bazénik Psík, zelené s modrým krytom
Príslušenstvo pre Pieskovisko - bazénik Psík, zelené s modrým krytom Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pískoviště - bazének Pejsek zelené s modrým krytem. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pool Dog Green mit blauer Abdeckung. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pool Dog Green mit blauer Abdeckung. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Homokozó - zöld, kutya alakú medence kék fedéllel.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií