Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Piknikový stolík a lavice so slnečníkom

Zobraziť katalóg
Piknikový stolík a lavice so slnečníkom
Stolík – s rozmermi: 85.5×89.5×48.5cm
Kód:  HRAkn0097 Produktové číslo:  5425000337591 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Piknikový stolík a lavice so slnečníkom Predaj skončil

Piknikový stolík a lavice so slnečníkom

Nielen dospelí si chcú užiť teplé dni piknikom s priateľmi. Pre deti je tu špeciálny stolík s lavicami po oboch stranách a slnečníkom Paradiso. Veľmi ľahko sa zostavuje. Údržba je vďaka použitým materiálom veľmi jednoduchá. Stolík je určený až pre 4 deti vo veku od 1 do 3 rokov. Veselé farby vzbudia detskú pozornosť a celá zostava sa im bude veľmi páčiť.

Kľúčové vlastnosti

  • Vhodné pre deti od 1 do 3 rokov
  • Vyhotovenie je maximálne bezpečné
  • Farebný dizajn sa deťom páči
  • Na lavice sa zmestia až 4 deti
  • Doprostred stola sa dá zasadiť veľký slnečník

Príjemné posedenie s piknikovým stolíkom Paradiso

U farebného stolčeka sa dá pokojne relaxovať, jesť desiata, čítať, kresliť alebo sa len tak rozprávať. Malý stolček je obklopený dvoma lavicami a uprostred je na tyči zasadený veľký slnečník. Stolík sa skvele hodí na záhradu alebo balkón, ale pokojne ho môžete postaviť aj do detskej izby. Stôl aj lavice majú zaoblené hrany, aby boli pre deti úplne bezpečné. Celá zostava je vyrobená z kvalitného materiálu, pevne spojená a stabilná.

Parametre a špecifikácia

Dĺžka/hĺbka
85,5 cm Hotovo!
Šírka
89,5 cm Hotovo!
Výška
48,5 cm Hotovo!

Rozmery

Dĺžka/hĺbka
85,5 cm Hotovo!
Šírka
89,5 cm Hotovo!
Výška
48,5 cm Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Piknikový stolík a lavice so slnečníkom Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Piknikový stolek a lavice se slunečníkem. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Picknicktisch mit einer Bank und einem Sonnenschirm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Picknicktisch mit einer Bank und einem Sonnenschirm. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Piknik asztal és pad napernyővel.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií