Plastový hrad set

Zobraziť katalóg
Plastový hrad set
Herná sada – odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAa7856 Produktové číslo:  5907442110739
Plastový hrad set Predaj skončil

Plastový hrad set

Pokiaľ sa rozhodnete vašej ratolesti vyčariť úsmev na tvári, tak sa vám to s herným setom v podobe plastového hradu určite podarí. Hrad plný bojujúcich rytierov skvelo zabaví všetky deti staršie ako 3 roky.

Vďaka prevedeniu z kvalitného plastu hračka ľahko odolá aj nie práve pokojným detským hrám. V balení sa nachádza okrem hradu napríklad aj skupina rytierov, rebríky alebo vlajočky, ktoré set skvelo dopĺňajú. Nesmú chýbať ani padacie dvere, ktoré sa dajú ľahko otvárať.

Hračka na prvý pohľad upúta pozornosť svojím vzhľadom, ktorý je doladený pestrofarebnými prvkami, a perfektne doplní každú detskú izbu. Bude výborným darčekom pre všetky deti a bezpochyby ich na dlhé hodiny skvelo zabaví.

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý večer, chcela by som vedieť aké rozmery má hrad.. ďakujem za odpoveď

Diskusia a poradňa k Plastový hrad set
Príslušenstvo pre Plastový hrad set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Plastový hrad set. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Kunststoff-Burg Set. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Kunststoff-Burg Set. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Műanyag vár készlet gyermek.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií