AlzaBoxy Q1 AlzaPlus+ maličkosti

Playgro - Hracia deka so zvieratkami

Zobraziť katalóg
Playgro - Hracia deka so zvieratkami
4,0 1 hodnotení
Hracia deka – pre deti
Kód:  HRAa10676 Produktové číslo:  9321104854773

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Playgro - Hracia deka so zvieratkami Predaj skončil

Playgro - Hracia deka so zvieratkami

Hracia deka so zvieratkami Playgro sa stane obľúbenou hračkou vašich najmenších. Podložka je príjemne mäkká. Na deke aj na pripojenej hrazdičke deti nájdu veľa zvieracích kamarátov, s ktorými sa isto radi budú hrať. Závesné zvieratká sú odnímateľné. Pomocou praktického klipu ich môžete pripojiť na kočík alebo na autosedačku a vziať ich so sebou na cesty. Dve hračky sú plastové a dve sú vyrobené z textilu. Na jednej z nich sa ukrýva zrkadlo, na ďalšej nájdete krúžky, ktoré môžu poslúžiť ako hryzátko, keď bábätko bolia ďasná. Bábätko si deku užije niekoľkými rôznymi spôsobmi. Najprv na nej môže ležať a pozorovať zavesené hračky. Zábavné je tiež trávenie času na brušku, kedy môže dôkladne preskúmavať veselé obrázky na deke. Neskôr sa za hračkami začne naťahovať. Keď dieťa už sedí, môžete hrazdičku odopnúť a dieťaťu ponúknuť jednotlivé hračky k samostatnému hraniu na deke. 

Kľúčové vlastnosti

  • Závesné zvieratká sú odnímateľné
  • Rozvíja hmat, sluch aj zrak
  • Hrazdička je vhodná pre ležiace i sediace bábätka
  • Súčasťou je hryzátko
  • Neobsahuje BPA
  • Navrhnuté v Austrálii
  • Vhodné pre deti od narodenia
 

Parametre a špecifikácia

Potrebné dokúpiť tužkové batérie
Nie Hotovo!
Vhodné od
0,08 rokov Hotovo!

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie
Nie Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
0,08 rokov Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hračky pre novorodencov
» Všetky hračky pre deti od 3 mesiacov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Playgro - Hracia deka so zvieratkami Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Playgro – Hrací deka se zvířátky. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Playgro - Spieldecke mit Tieren. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Playgro - Spieldecke mit Tieren. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Playgro - Játékszőnyeg állatokkal.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií