Alza pre firmy

Playmobil 5487 Salón krásy

Zobraziť katalóg
Playmobil 5487 Salón krásy
Stavebnica odporúčaný vek od 4 rokov
Kód:  HRAa9325 Produktové číslo:  4008789054876 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Playmobil 5487 Salón krásy Predaj skončil

Playmobil 5487 Salón krásy

Splnený sen každej malej parádnice - vlastný salón krásy! Nájdete v ňom úplne všetko čo potrebujete k vytvoreniu dokonalého účesu. Skvelé vybavenie v podobe kaderníckeho kresla, umývadlá so sprchou či veľkého zrkadla využijete pri česaní každej zákazníčky. Nepreberné množstvo doplnkov, hrebeňov a kozmetiky pohodlne uložíte do políc aj zásuviek pojazdného stolíka. Nechýba ani meniteľné oblečenie pre dve herné figúrky, ktoré sú súčasťou balenia. Celú stavebnicu veľmi jednoducho zostavíte a vďaka kvalitnému spracovaniu si môžete byť istí aj jej odolnosťou aj dlhou životnosťou.

Malá parádnica bude nadšená

  • Detská stavebnica - salón krásy zo série City Life
  • Kadernícke kreslo, veľké zrkadlo, umývadlo so sprchou, police, pojazdný odkladací stolík so zásuvkami, recepčný pult
  • Hrebene, sponky, nožnice, príčesky, oblečenie
  • Dve herné figúrky - 7,5 cm
  • Vysoko kvalitné plastové spracovanie
  • jednoducho zostaviteľné
  • Vhodné pre deti od 4 rokov

Vysoká kvalita spracovania

Všetky súčasti stavebnice sú vyrobené z veľmi kvalitného bezpečného plastu s vysokou odolnosťou. Vďaka tomu sú ľahko umývateľné, stálofarebné a odolajú takmer akémukoľvek zaobchádzanie v priebehu detských hier.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Je vyhlásenie o zhode CE.

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky plastové stavebnice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Playmobil 5487 Salón krásy Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Playmobil 5487 Salón krásy. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte PLAYMOBIL® 5487 Beauty Salon. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte PLAYMOBIL® 5487 Beauty Salon. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: PLAYMOBIL® 5487 Beauty Salon.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií