AlzaBoxy Q1 Aplikace

Playmobil 5639 Box na hranie Kvetinárstvo

Zobraziť katalóg
Playmobil 5639 Box na hranie Kvetinárstvo
– odporúčaný vek od 4 rokov
Kód:  HRAif6947 Produktové číslo:  4008789056399 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Playmobil 5639 Box na hranie Kvetinárstvo Predaj skončil

Playmobil 5639 Box na hranie Kvetinárstvo

Nemecká značka Playmobil vyrába už viac než 40 rokov kvalitné stavebnice pre deti, v ktorých nájdete postavičky s typickým úsmevom, doplnky, domčeky, dopravné prostriedky a veľa ďalšieho, všetko vyrobené z vysokokvalitného a nezávadného plastu. Stavebnice sú rozdelené do mnohých tematických kolekcií a obsahujú detailne vypracované doplnky. Playmobil rozvíja detskú fantáziu, kreativitu a jemnú motoriku. V praktickom uzatvárateľnom boxe s držadlom z kolekcie City Life nájdete kvetinárstvo, figúrku kvetinárky a zákazníčky a veľa doplnkov.

Kľúčové vlastnosti stavebnice Playmobil 5639

  • Nemecká stavebnica Playmobil
  • Tematický box na hranie – kolekcia City Life
  • Uzatvárateľný box – kvetinárstva, 2 postavičky a doplnky
  • Kvalitný a zdravotne nezávadný plast
  • Rozvoj fantázie, kreativity a jemnej motoriky
  • Vhodná pre deti od 4 rokov

Playmobil Box na hranie – Kvetinárstvo

Uzatvárateľný box (kufrík) má praktické držadlo na prenášanie, môžete ho prakticky kdekoľvek otvoriť, vybrať figúrky a príslušenstvo a hrať sa. Box obsahuje figúrky kvetinárky a zákazníčky, niekoľko druhov kvetín na predaj, kanvičku, predajný pult, pokladňu a ďalšie príslušenstvo.

Rozmer boxu:
24 × 7 × 16 cm

Poznámka:
» Všetky stavebnice Playmobil City Life

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Playmobil 5639 Box na hranie Kvetinárstvo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Playmobil 5639 Box na hraní Květinářství. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Baukasten Blumenladen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Baukasten Blumenladen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Playmobil 5639 virágüzlet.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií