Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Playmobil 6179 Prenosný kufrík s jednorožcami

Zobraziť katalóg
Playmobil 6179 Prenosný kufrík s jednorožcami
5 1 hodnotení
Stavebnica – odporúčaný vek od 4 rokov
Kód:  HRAif0979 Produktové číslo:  4008789061799

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Playmobil 6179 Prenosný kufrík s jednorožcami Predaj skončil

Playmobil 6179 Prenosný kufrík s jednorožcami

Chcete mať stavebnicu, ktorá bude rozvíjať detskú predstavivosť a zručnosť detských prstíkov? Stavebnica Playmobil Prenosný kufrík s jednorožcami má 71 dielikov a je vhodná pre deti od 4 rokov. Všetky dieliky stavebnice sú z kvalitného, ??umývateľného plastu. Kufrík jednoducho rozložíte aj zložíte, všetko máte poruke. Vďaka praktickému ušku sa kufrík ľahko prenáša. Môžete kombinovať aj s inými stavebnicami od Playmobil.

Čarovná víla

Na krásnej lúke pred magickou bránou jednorožcov sa čarovná víla stará o svojho jednorožca a pozýva aj ďalšie zvieratká na toto krásne a pokojné miesto. Kufrík obsahuje vílu, jednorožca so žriebätkom, žabu, zajaca, kvety, holubice a ďalšie doplnky.

Kľúčové vlastnosti

  • Od 4 rokov
  • Prenosný kufrík
  • Rozvíja predstavivosť, fantáziu a zručnosť
  • Umývateľné
  • Z kvalitného plastu
  • Možnosť kombinovať s inými súpravami od Playmobil

Rozmery kufríka:
35 × 11,5 × 24 cm

 
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Playmobil 6179 Prenosný kufrík s jednorožcami Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Playmobil 6179 Přenosný kufřík s jednorožci. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Playmobil 6179 Einhornköfferchen Feenland. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Playmobil 6179 Einhornköfferchen Feenland. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Playmobil 6179 Hordozható zuhatagpalotám.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií