Playmobil 9142 Sklápač

Zobraziť katalóg
Playmobil 9142 Sklápač
– odporúčaný vek od 2 rokov
Kód:  HRAif7008 Produktové číslo:  4008789091420 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Playmobil 9142 Sklápač

Nová kolekcia Playmobil Sand prináša farebné hračky na piesok vhodné pre deti už od 2 rokov. Multifunkčný nákladiak v žlto-červenom vyhotovení disponuje odnímateľnou korbou, ktorá vrátane sita môže samostatne slúžiť ako bábovka na piesok. Pre lepšiu jazdu na piesku je sklápač navyše vybavený dvoma koľajnicami. Nebojte sa, celú stavbu z piesku budete riadiť spoločne s vaším novým kamarátom – panáčikom vodičom. 

Playmobil Sand Nákladiak a jeho vlastnosti

  • Multifunkčný nákladiak určený na hranie na piesku
  • Má odnímateľnú korbu aj sito, ktoré môžu samostatne poslúžiť ako bábovka na piesok
  • Sklápač je vybavený dvoma koľajnicami pre lepšiu jazdu na piesku
  • Súčasťou balenia je aj panáčik vodič
  • Nákladiak Playmobil v krásnom žlto-červenom vyhotovení

Playmobil pre najmenších

Playmobil 1.2.3 ponúka bezpečné hračky bez hrán, v mnohých farebných kombináciách a plné fantázie. Multifunkčné a všestranné použitie napomáha deťom rozvíjať ich motorické vlastnosti. Hračky Playmobil neobsahujú malé dieliky, ktoré by deti mohli prehltnúť. Navyše sú absolútne hygienické, ľahko umývateľné a nepúšťajú farbu.

Rozmery:
27 × 12 × 15 cm

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky stavebnice dopravné prostriedky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Playmobil 9142 Sklápač Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Playmobil 9142 Sklápěč. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Playmobil 9142 Muldenkipper. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Playmobil 9142 Muldenkipper. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Playmobil 9142 Billencs.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií