Pleo náhradná batéria a súprava potravin

Zobraziť katalóg
Pleo náhradná batéria a súprava potravin
Príslušenstvo pre robot – obsahuje náhradnú batériu a 4 balenia potravín kompatibilných s robotom Pleo
Kód:  HRAjd1497

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pleo náhradná batéria a súprava potravin Predaj skončil

Pleo náhradná batéria a súprava potravin

Vlastníte jedinečného robota Pleo RB, ktorý vyzerá, pohybuje sa a chová ako mladý dinosaurus Camarasaurus? Potom určite viete, že tento váš nový člen rodiny potrebuje nakŕmiť, keď má hlad, a vymeniť batériu, ak pôvodnú už nie je možné opätovne nabiť alebo ju jednoducho stratíte. Príslušenstvo pre robota Pleo obsahuje náhradnú batériu a 4 balenia potravín kompatibilných s robotom. Váš inteligentný dinosaurus pozná, že sú potraviny určené práve pre neho a prejaví svoju spokojnosť. Majte pre robotického Camarasaura pripravenú vždy nejakú dobrôtku!

Obsah balenia:
1× náhradná batéria Li-Polymer
4× balenie potravín kompatibilných s robotom

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky SmartToys

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, hledám opraváře na dinosaura ples. Náhradní baterie a doplňky. Poprosím o radu. Děkuji

Diskusia a poradňa k Pleo náhradná batéria a súprava potravin
Príslušenstvo pre Pleo náhradná batéria a súprava potravin Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pleo náhradní baterie a sada potravin. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Zubehör für den Pleo Roboter Ersatzakku und Lebensmittelset. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Zubehör für den Pleo Roboter Ersatzakku und Lebensmittelset. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tartalék akkumulátor és élelmiszerkészlet Pleo robot dinoszauruszhoz.
P-DC1-WEB04
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií