Alza pre firmy

Plyšový mimozemšťan Alza II s raketou

Zobraziť katalóg
Plyšový mimozemšťan Alza II s raketou
4,7 29 hodnotení
Plyšová hračka – alzák, vhodný pre deti od 1 roka, s výškou 30 cm
Variant
Kód:  MA0100kr1 Stránky výrobcu

Plyšový mimozemšťan Alza II s raketou

Alzák je tu v novom vyhotovení! Aj keď bolo staršie vyhotovenie mimozemšťana veľmi podarené, tak pre vás máme úplne nového Alzáka II v lepšej a realistickejšej podobe. Teraz navyše s raketou, do ktorej sa môže schovať a odletieť!


Kľúčové vlastnosti Plyšového mimozemšťana Alza II s raketou, 30 cm

  • Plyšák Alzák s raketou
  • Nové detailnejšie a realistickejšie vyhotovenie
  • Plyšák Alza II je ideálny ako darček
  • Materiál príjemný na dotyk

Veľkosť:
30 cm


Plyšový mimozemšťan Alzák je ideálny ako darček pre vášho malého pozemšťana alebo aj pre vás, pokiaľ ste fanúšikom tohto roztomilého mimozemšťana či alza.sk. Plyšová hračka Alzák II je vyrobená z kvalitného materiálu príjemného na dotyk, ktorý nepúšťa chlpy a ani ich na seba nepriťahuje, a nie sú na ňom žiadne malé ani ostré časti, ktoré by deti mohli vdýchnuť alebo sa o ne poraniť. Ako hračka je teda veľmi bezpečný a nemusíte sa báť zveriť ho do rúk vašich ratolestí.



Alzákovu raketu si vaše ratolesti, alebo vy sami, môžete vyfarbiť úplne podľa svojho. Stačí vziať ceruzky, fixky a pustiť sa smelo do diela!


Parametre a špecifikácia

Vhodné od
1 rokov Hotovo!
Výška hračky
30 cm Hotovo!
Veľkosť
Stredný Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
1 rokov Hotovo!

Výška hračky

Výška hračky
30 cm Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť
Stredný Hotovo!
Poznámka:
» Všetky stredne veľké plyšové hračky

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Produktové línie: Plyšový mimozemšťan Alza II 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý deň. Aký ma dolet a koľko plastickej trhaviny potrebujem na kompletnú deštrukciu modelu???

Dobrý deň, neuvažujete prosím nad zlacnením Alzáka, prípadne nad nejakou dočasnou akciou? Predsa len - za reklamný, marketingový predmet je cena dosť vysoká. Ďakujem za odpoveď.

Aky je velky?

Diskusia a poradňa k Plyšový mimozemšťan Alza II s raketou
Príslušenstvo pre Plyšový mimozemšťan Alza II s raketou Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Plyšový mimozemšťan Alza II s raketou. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Plüschfigur Alza-Alien II mit einer Rakete. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Plüschfigur Alza-Alien II mit einer Rakete. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Alza plüss földönkívüli II űrhajóval.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií