Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Pop Heroes: Aquaman – Arthur Curry in Hero Suit

Zobraziť katalóg
Pop Heroes: Aquaman – Arthur Curry in Hero Suit
Figúrka vhodná pre dievčatá aj chlapcov, výška figúrky: 10cm, odporúčaný vek od 6 rokov
Kód:  HRAif11401 Produktové číslo:  889698311779

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Pop Heroes: Aquaman – Arthur Curry in Hero Suit Predaj skončil

Pop Heroes: Aquaman – Arthur Curry in Hero Suit

V zbierke žiadneho zberateľa nemôže chýbať Figúrka Pop Heroes: Aquaman – Arthur Curry in Hero Suit. Táto zberateľská figúrka určite urobí radosť všetkým fanúšikom Aquaman, a to ako malým, tak aj veľkým. Od ostatných zberateľských figúrok sa líši svojou originalitou s nádychom komičnosti. Na rozdiel od ostatných figúrok tu totiž nie je kladený dôraz na detailné spracovanie postáv, ale na jedinečnosť a rozkošnosť.

Kľúčové vlastnosti figúrky Pop Heroes: Aquaman – Arthur Curry in Hero Suit

  • Originálne a humorné spracovanie
  • Figúrka Pop Heroes: Aquaman – Arthur Curry in Hero Suit zabalená v zberateľskom boxe
  • Zberateľské figúrka inšpirovaná známym filmom Aquaman

Originálne a humorné spracovanie

Zberateľská figúrka Aquaman patrí do série zberateľských figúrok FUNKO POP. Tieto figúrky sú príznačné práve svojím humorným spracovaním. Rozšírte svoju sériu o Aquaman a keď si tento štýl zberateľských figúrok našiel cestu do vášho srdca, neváhajte a kúpte si aj ďalšie série z dielne FUNKO POP, ktoré sú inšpirované tými najznámejšími titulmi.

Ponorte sa do podmorského sveta

Figúrka Pop Heroes: Aquaman – Arthur Curry in Hero Suit je vyrobená z vinylu a dosahuje výšku 10 cm. Obsahuje malé časti, ktoré by mohli byť vdýchnuté, preto nie je vhodná pre deti do 3 rokov. Pre starších zberateľov však pôjde o skvelú hračku, vďaka ktorej môžu pustiť svoju fantáziu z uzdy a ponoriť sa do podmorského sveta.

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
6 rokov Hotovo!
Výška hračky
10 cm Hotovo!
Typ produktu
Figúrka Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
6 rokov Hotovo!

Výška hračky

Výška hračky
10 cm Hotovo!

Typ produktu

Typ produktu
Figúrka Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Pop Heroes: Aquaman – Arthur Curry in Hero Suit Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pop Heroes: Aquaman - Arthur Curry in Hero Suit. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Pop Heroes: Aquaman - Arthur Curry im Heldenanzug. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Pop Heroes: Aquaman - Arthur Curry im Heldenanzug. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Pop Heroes: Aquaman - Arthur Curry in Hero Suit.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií