Povrazový rebrík CUBS pre detské ihrisko

Zobraziť katalóg
Povrazový rebrík CUBS pre detské ihrisko
– na detské ihrisko, pre deti od 3 do 12 rokov
Kód:  HRAa3460 Produktové číslo:  320003011
Povrazový rebrík CUBS pre detské ihrisko Predaj skončil

Povrazový rebrík CUBS pre detské ihrisko

Povrazový rebrík poskytne vašej ratolesti nielen zábavu, ale aj príležitosť na precvičenie športových zručností. Dieťa si počas vyvádzania na rebríku hravou formou precvičí obratnosť, koordináciu pohybov a posilní svalstvo. Rebrík je po rozbalení ihneď pripravený na hru, pre jeho maximálnu životnosť však odporúčame natrieť priečky bezfarebným lakom. Vyniká vysokokvalitným spracovaním a efektívne odoláva poveternostným vplyvom aj UV žiareniu. Nosnosť rebríka je 70 kg, vyvádzať na ňom môžu deti staršie ako 3 roky.

Špecifikácia:

Materiál:
Drevo, prírodné lano, krúžky z pozinkovanej ocele

Nosnosť:
70 kg

Rozmery:
3,5 × 40 × 195 cm

Závesná výška:
2,10 – 2,4 m

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, ráda bych objednala tento žebřík, ale nikde nevidím možnost výběru typu - uchycení na jedno oko vs uchycení na dvě oči. Dle obrázku soudím, že se jedná o dva různé typy. Děkuji

Diskusia a poradňa k Povrazový rebrík CUBS pre detské ihrisko
Príslušenstvo pre Povrazový rebrík CUBS pre detské ihrisko Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Provazový žebřík CUBS pro dětské hřiště . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte CUBS Strickleiter für Kinderspielplätze. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte CUBS Strickleiter für Kinderspielplätze. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Cubs kötéllétra, játszótérre.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií