Figúrky Predátor

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Predátor figúrky môžu byť skvelým darčekom pre každého nadšenca rovnomennej série. Pozrite sa, ako sa figúrky líšia, z akých materiálov sú vyrobené a aké môžu byť vysoké.

Pokračovať

Predátor figúrky vychádzajú zo slávnej filmovej série

Všetky predátor figúrky sú inšpirované filmovou sériou Predátor, ktorá na filmové plátna prišla prvýkrát v roku 1987 s dnes už legendárnym Arnoldom Schwarzeneggerom. Predátor je fiktívny mimozemšťan ľudského typu. Jeho kultúra je založená na love, pri ktorom sa dostáva do konfliktu s ľuďmi.

i

Akčné predátor figúrky alebo len zberateľský kúsok? Ak sa chcete so svojou postavičkou hrať, akčné predátor figúrky sú práve pre vás. Ak ale skôr preferujete peknú dekoráciu, siahnite po soške na výstavku, ktorá pekne doplní vašu zbierku.

U nás nájdete predátor figúrky s najrôznejšími motívmi

Pretože je celý svet okolo Predátora rozsiahly, sú aj predator figúrky rôzne. Môžete si zaobstarať Lasershot Predátora, Gallery Hunter Predátora na motívy Alien VS. Predátor, Elder Predátora a pod. Každá z nich je odlišná, takže záleží na vás, ktoré stvárnenie Predátora sa vám najviac páči.

Svietiace predátor figúrky? Stačí ich chvíľu podržať pri svetle a razom máte doma svietiaceho Predátora.

Na materiáli predátor figúrky záleží

Nie každé predátor figúrky sú vyrobené z rovnakého materiálu. Väčšinou nájdete plastové vyhotovenie, ale existujú aj vinylové. Tie z vinylu väčšinou slúžia ako výstavný kúsok a pôsobia iným dojmom ako ich plastový variant.

Svietiaca predátor figúrka
Svietiaca predátor figúrka

Akčná predátor figúrka
Akčná predátor figúrka

Akú veľkosť má predátor figúrka

Pri výbere sa zamerajte aj na to, akú výšku bude predátor figúrka mať. Pohybujú sa od iba 13 až do 24 cm. Ak máte na poličke miesto, môžete siahnuť po tej väčšej, ktorá sa bude krásne vynímať.

i

Predátor figúrka z bazáru môže byť ako nová a ešte ušetríte. Pozrite sa, či práve nejakú neponúkame. U figúrok z bazáru je garantovaná vysoká kvalita.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
1 položka
5,0
Predátor – Gallery Hunter – figúrka
Figúrka – figúrka, soška, zberateľská, motív Alien vs Predator, výška 24 cm, materiál plast, nepohyblivá
Predp. cena
69,90 €
Očakávame apríl 2024
Objednávací kód: GMERCHb613p2

Figúrky Predátor

V kategórii Figúrky Predátor máme práve teraz na Alza.sk celkom 1 produktov.

Figúrky Predátor – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné figúrky Predátor Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie figúrky Predátor Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii figúrky Predátor recenzie
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií