Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Psík Fuzzeez

Zobraziť katalóg
Psík Fuzzeez
Kreatívna sada – vhodné od 6 rokov
Kód:  HRAif3093 Produktové číslo:  622222074593 Stránky výrobcu

Psík Fuzzeez

Kreatívna súprava Psík Fuzzeez od kanadského výrobcu The ORB Factory je určená pre chlapcov aj dievčatá od 6 rokov. Táto súprava obsahuje plastovú formu psíka, farebnú textilnú hmotu, rozprašovač na fľašu a ďalšie doplnky ako oči, nos a pod. Hračka rozvíja detskú kreativitu a hotový výrobok bude skvelým doplnkom do detskej izbičky. Jednotlivé rôznofarebné textilné dieliky hmoty sa navlhčia vodou a umiestnia sa do formy na zatváranie. Takto naplnenú formu treba nechať na záver dvakrát vyprať v práčke na vysokú teplotu. Tým vznikne vaša originálna postavička psíka na hranie alebo darček, ktorý poteší vašich najbližších. Súčasťou balenia je aj podrobný obrázkový návod.

Kľúčové vlastnosti Fuzzeez Psíka:

  • Rozvíja detskú kreativitu pri výrobe
  • Hotový výrobok potom slúži ako hračka
  • Balenie obsahuje všetko, čo na výrobu postavičky potrebujete
  • Súprava Fuzzez je určená pre školákov
  • Nechýba ani podrobný návod
  • Pri výrobe sa odporúča dohľad dospelej osoby

Rozmery balenia:
190 × 305 × 76 mm

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Psík Fuzzeez Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Pejsek Fuzzeez. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Hund Fuzzeez. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Hund Fuzzeez. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Fuzzeez kutyus.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií