Puzzle pre najmenších – Ľadové kráľovstvo

Zobraziť katalóg
Cena
-
Dostupnosť
Stav tovaru
Hodnotenia od zákazníkov
Značka
(2)
Vlastnosti puzzle
4 v 1
(1)
Doskové
(1)
Obrysové
(1)
Najnovšie objednávky
Filtrovať

Puzzle pre najmenších – Ľadové kráľovstvo sú obľúbenou zábavou pre deti, najmä pre tie, ktoré milujú túto populárnu animovanú filmovú sériu od štúdia Disney, známu taktiež pod anglickým názvom Frozen. Pokračujte v čítaní a dozviete sa, ako vybrať puzzle pre najmenších Ľadové kráľovstvo na mieru.

Pokračovať

Očarujúce puzzle pre najmenších – Ľadové kráľovstvo ako živé

Puzzle pre najmenších – Ľadové kráľovstvo sú dostupné v rôznych obťažnostiach a veľkostiach, čo ich robí ideálnymi pre deti rôznych vekových kategórií. Tieto puzzle zabavia, ale tiež prispejú k rozvoju rôznych zručností.

Aká je obťažnosť puzzle pre najmenších – Ľadové kráľovstvo?

Existuje široká škála puzzle s témou Ľadové kráľovstvo, od tých najjednoduchších pre najmenšie deti až po zložitejšie varianty pre staršie deti a dospelých. Náročnosť sa líši predovšetkým počtom a veľkosťou dielikov, ale aj zložitosťou skladaného obrázku.

Jednoduché Puzzle Frozen

Puzzle Frozen 3+ predstavujú jednoduché puzzle od 10 do 48 dielikov určené pre deti vo veku od 3 rokov. Často obsahujú veľké dieliky s jasnými a farebnými maľovanými obrázkami hlavných hrdinov, ako je Elsa, Anna, Olaf a mnoho ďalších. Rozvíjajú motorické zručnosti a zvyšujú vizuálne vnímanie.

Puzzle pre najmenších – Ľadové kráľovstvo s 1 000 dielikmi

Puzzle Ľadové kráľovstvo 1 000 dielikov predstavujú zložitejšie puzzle, ktoré sú vhodné pre staršie deti a dospelých. Obrázky môžu zahŕňať komplexné scény z filmu. Podporujú trpezlivosť, sústredenie a strategické myslenie.

Puzzle Ľadové kráľovstvo: veci pre deti, ktoré túto sériu milujú

Okrem puzzle pre najmenších Ľadové kráľovstvo sú k dispozícii aj ďalšie veci pre deti s témou Frozen, ako sú omaľovánky, hračky, školské potreby a ďalšie každodenné predmety. Rôzne predmety ako darčeky Ľadové kráľovstvo môžu byť skvelým nápadom pre malých fanúšikov tejto série. Hračky Ľadové kráľovstvo jednoducho neomrzia.

Skryť popis
Pomohla vám táto informácia?
Tento formulár slúži len na hodnotenie informácií v popise vyššie.
Ak máte otázku k produktom, službám, doprave, či inú požiadavku, využite zákaznícku podporu.
Čo by sme v ňom mali zlepšiť? Chýba vám tu niečo? Je niečo uvedené zle? Podeľte sa.
2 položky
5,0
Dino Frozen: priateľstvo
Puzzle – 216 dielikov v balení, téma tvary, filmy a seriály a rozprávky, 4 v 1 a obrysové, vhodné od 3 rokov
8,50 €
Na sklade 1 ks
Do polnoci objednáš, ráno v AlzaBoxe máš!
Info
Objednávací kód: HRAls2416
Dino Frozen: rodina
Puzzle – 15 dielikov v balení, téma filmy a seriály, doskové, vhodné od 3 rokov
Novinka
4,30 €
Momentálne nedostupné
Objednávací kód: HRAls6574

Puzzle pre najmenších – Ľadové kráľovstvo

V kategórii Puzzle pre najmenších – Ľadové kráľovstvo máme práve teraz na Alza.sk celkom 2 produktov.

Puzzle pre najmenších – Ľadové kráľovstvo – osvedčené značky

Pozrite sa na produkty zoradené podľa ceny od najlacnejšieho v kategórii lacné puzzle pre najmenších – Ľadové kráľovstvo Tovar zoradený podľa predajnosti od najviac po najmenej predávaný nájdete v kategórii najpredávanejšie, najlepšie puzzle pre najmenších – Ľadové kráľovstvo Produkty zoradené podľa hodnotenia používateľov od najlepšieho nájdete v kategórii puzzle pre najmenších – Ľadové kráľovstvo recenzie
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií