Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál Alza pre firmy

Rastúce kryštály plameniak

Zobraziť katalóg
Rastúce kryštály plameniak
Experimentálna súprava – odporúčaný vek od 8 rokov
Kód:  HRApta0557 Produktové číslo:  4823076118167
Rastúce kryštály plameniak Predaj skončil

Rastúce kryštály plameniak

Dajte prednosť kreatívnej zábave a doprajte svojim deťom nielen veselo strávený čas, ale aj činnosť, ktorá stimuluje rozvoj ich myslenia. S experimentálnou súpravou Rastúce kryštály vytvoríte nádherné zvieratká a ukážete deťom krásy vedy. Experimentálna súprava je vhodná pre deti od 8 rokov, ktoré môžu počas doby 12 hodín pozorovať, ako sa pomocou kryštálov vytvára telo plameniaka. Ukážte im, že chémia môže byť poučná aj zábavná zároveň so súpravou Rastúce kryštály.

Kľúčové vlastnosti experimentálnej súpravy Rastúce kryštály Plameniak

  • Vhodné pre deti od 8 rokov
  • Zábavná forma učenia rozvíja kreativitu
  • Rastúce kryštály obsahujú všetko na výrobu zvieratka
  • Jednoduchá výroba vhodná pre každého
  • Súčasťou je špeciálny roztok a stojan s hlavou zvieratka

Všetko, čo potrebuje

Vo vnútri balenia Rastúcich kryštálov nájdete všetko, čo k výrobe zvieratka potrebujete. Súčasťou je špeciálny roztok, ktorý prinúti kryštály rásť a stojan s hlavou zvieratka. Výroba je maximálne jednoduchá a zvládne ju každé dievčatko aj chlapček. Po zmiešaní stačí už len pozorovať, ako sa kryštály pomaly tvoria. S experimentálnou súpravou Rastúce kryštály si užijete veľa zábavy!

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
8 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
8 rokov Hotovo!
Poznámka:
» Všetky detské laboratóriá a experimenty od 8 rokov

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Rastúce kryštály plameniak Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rostoucí krystaly plameňák. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Wachsende Flamingokristalle. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Wachsende Flamingokristalle. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Növekvő flamingó kristályok.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií