Dňa 11.5.2024 (sobota) nebude možné na pobočke Alza Nitra vyzvihovať objemný tovar z dôvodu konajúcej sa akcie s hasičmi na parkovisku.

Rovio Angry Birds se zvukem 40cm Toucan

Zobraziť katalóg
Rovio Angry Birds se zvukem 40cm Toucan
Plyšová hračka odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  AGR002q Produktové číslo:  91556 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Rovio Angry Birds se zvukem 40cm Toucan Predaj skončil

Rovio Angry Birds se zvukem 40cm Toucan

Vyber si svoju obľúbenú postavičku v podobe roztomilého plyšáka zo známej zábavnej hry Angry Birds od firmy Rovio! So zeleným plyšovým vtáčikom si užiješ veľa zábavy a zároveň sa stane tvojím verným kamarátom. Zaspávajte s ním a po prebudení tí jeho úsmev dodá obrovskú dávku energie a dobrej nálady.

Plyšová hračka je vyrobená z mikroplyšu príjemného na dotyk a vyplnená antialergénnymi guličkami. Nenechaj sa zmiasť nahnevaným výrazom v tvári vtáčika - v skutočnosti ťa prekvapí svojou milou povahou a prítulnosťou. Plyšáka Rovio Angry Birds si úplne obľúbiš, aj keď napríklad nie si zapáleným hráčom tejto hry. Najviac ho však ocenia tí, ktorí už hru dohrali - plyšová postavička Angry Birds pre ne predstavovať víťaznú trofej! Hračka je vhodná pre deti od 3 rokov veku.

Doplňujúce informácie:

Farba:

Zelená

Materiál:
Mikroplyš

Obsah balenia:
1 x plyšák Angry Birds so zvukom - Toucan

Veľkosť:
40 cm
Odporúčaný vek:
Od 3 rokov

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Rovio Angry Birds se zvukem 40cm Toucan Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Rovio Angry Birds se zvukem 40cm Toucan. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Rovio Angry Birds Tukan mit Sound 40 cm. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Rovio Angry Birds Tukan mit Sound 40 cm. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Rovio Angry Birds se zvukem 40cm Toucan.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií