AP+ nový vizuál Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sammies Kráľovská koruna so zapínaním turn'n'pull

Zobraziť katalóg
Sammies Kráľovská koruna so zapínaním turn'n'pull
Školská súprava – obsahuje batoh, plný peračník, puzdro, peňaženku, vrecko na prezúvky, magnetické zapínanie turn‘n‘pull, ergonomické tvarovanie chrbta
Kód:  GR427n Produktové číslo:  4047443168535 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sammies Kráľovská koruna so zapínaním turn'n'pull Predaj skončil

Sammies Kráľovská koruna so zapínaním turn'n'pull

Kvalitná súprava s podarenými motívmi kráľovskej koruny obsahuje všetko, čo bude vaše dievčatko v škole potrebovať – ??batoh, vybavený peračník, puzdro, peňaženku a vrecko na prezúvky. Všetko je urobené v peknej hnedo-ružovej kombinácii, vďaka ktorej si tieto školské pomôcky každé dievčatko zamiluje. 

Batoh má ergonomicky tvarovaný chrbát, polstrovanie z príjemného a priedušného materiálu a veľmi ľahký hliníkový profil, ktorý drží jeho stabilný tvar. Pre väčší komfort má nastaviteľné popruhy na ramená a pogumovanú rukoväť. Batoh disponuje magnetickým zapínaním s odrazkou a nájdete na nej aj ďalšie reflexné prvky pre maximálnu bezpečnosť dieťaťa. V spodnej časti batohu sa nachádzajú tvarované nožičky, ktoré ju chránia pred vlhkom a špinou. Na batohu nabehnete na hlavné veľké vrecko s termofóliou, vrecko pre mobilný telefón, bočné sieťované vrecká, organizér na perá, vrecko na MP3 prehrávač, malé vnútorné sieťované vrecko a karabínu na kľúče. 

Peračník je vybavený značkovými ceruzkami Eberhard Faber a ďalšími školskými pomôckami. Konkrétne v ňom nájdete 7 silných pasteliek s nelámavými tuha, 12 tenkými pastelkami, ceruzku, pravítko rovné, pravítko trojuholníkové, gumu, dvojité strúhadlo a rozvrh hodín.

Puzdro je určené pre školské pomôcky ako napr. perá, ceruzky, nožnice a pod. Zapínanie je riešené zipsom.

Peňaženka disponuje dvoma vreckami, nájdete na nej krúžok na kľúče a šnúrku na krk.

Vrecko na prezúvky sa dá ľahko upevniť na batoh. Zatváranie je riešené pomocou šnúrky, predné vrecko sa zapína zipsom. 

Parametre a špecifikácia:

Batoh:
Objem: 18 l
Hmotnosť: 1 260 g
Vonkajší rozmer: 32 × 25 × 37 cm
Vnútorný rozmer: 30 × 14 × 34,5 cm

Peračník:
Hmotnosť: 320 g
Vonkajší rozmer: 20 × 14 × 13,5 cm

Puzdro:
Hmotnosť: 60 g
Vonkajší rozmer: 20,5 × 6,5 × 8 cm

Peňaženka:
Hmotnosť: 36 g
Vonkajší rozmer: 9 × 2 × 12 cm

Vrecko na prezúvky:
Hmotnosť: 100 g
Vnútorný rozmer: 31 × 37,5 cm

Samsonite je svetovým lídrom v oblasti cestovných tašiek, batožiny a ďalšieho príslušenstva. Založená bola spoločnosť už v roku 1910 v Spojených štátoch amerických poľskými emigrantmi. Vo svojich produktoch kombinuje ľúbivý štýl s dôrazom na maximálnu kvalitu a trvanlivosť. Ponuka produktov je smerovaná ako pre potreby bežných turistov, tak aj každodenne cestujúcich profesionálov. Je držiteľom celého radu ocenení.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sammies Kráľovská koruna so zapínaním turn'n'pull Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sammies Královská koruna se zapínáním turn'n'pull. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sammies Royal Crown mit Turn'n'Pull-Verschlusssystem. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sammies Royal Crown mit Turn'n'Pull-Verschlusssystem. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sammies Royal Crown mágneses zárral + tornazsák.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií