AP+ nový vizuál PET

SES Výroba veselých balónikov

Zobraziť katalóg
SES Výroba veselých balónikov
Kreatívne tvorenie – rozmery 15×20×4cm, vhodné od 5 rokov
Kód:  HRAif1394 Produktové číslo:  8710341009595
SES Výroba veselých balónikov Predaj skončil

SES Výroba veselých balónikov

Nafukovacie balóniky milujú všetky deti, keď sa z nich navyše dajú vytvoriť veselé postavičky s rukami a nohami, je hneď jasné, že pôjde o parádnu zábavu. Táto súprava obsahuje balóniky rôznych tvarov, ktoré sa pomocou samolepiek s očami, nosmi a ústami, penových rúk, nôh a chlpatých drôtikov dajú pretvoriť na tie najšialenejšie postavičky. Tými si potom deti môžu vyzdobiť byt na narodeninovú oslavu, alebo sa s nimi len tak hrať. Fantázii sa medze nekladú, veľké množstvo doplnkov je prísľubom skutočne kreatívnej zábavy, ktorá umožní vyniknúť detskej tvorivosti a predstavivosti.

Kľúčové vlastnosti

  • Nafukovacie balóniky s tváričkami, končatinami a samolepkami
  • Pretvorte balóniky rôznych tvarov na veselé postavičky
  • Bohaté príslušenstvo na skutočne tvorivú zábavu
  • Podnecuje fantáziu a predstavivosť
 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre SES Výroba veselých balónikov Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si SES Výroba veselých balonků. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte SES Herstellung von lustigen Ballons. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte SES Herstellung von lustigen Ballons. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: SES Creative Kit vidám lufikészítő készlet.
P-DC1-WEB06
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií