AlzaPlus+ kancelář

Set Ako vycvičiť draka

Zobraziť katalóg
Set Ako vycvičiť draka
Školská súprava vhodná pre chlapcov, obsahom školskej súpravy aktovka, nevybavený peračník a vrecko na topánky/cvičebný úbor, objem batoha: 20l, rozmery: 35cm×18cm×31cm, výbava batoha: anatomicky tvarovaný chrbát, reflexné prvky, hrudný popruh, predné vrecko, pevné dno, nastaviteľné vystužené ramenné popruhy a bočné vrecká na zips, vhodné od 6 rokov
Kód:  HRAdn02329 Produktové číslo:  8596424113577

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Set Ako vycvičiť draka Predaj skončil

Set Ako vycvičiť draka

Školská súprava Set Ako vycvičiť draka je zostavená z dôležitých pomôcok, ktoré potrebuje každý školák na prvé školské úspechy. Aktovka s jednou veľkou priehradkou na všetko školské učivo a ďalšie školské potreby vie si udržať tvar, či je plná alebo prázdna. Okrem aktovky sa v súprave nachádza aj peračník, ktorý potrebuje každý študent. Vrecko na prezúvky alebo cvičebný úbor bez problému využijete na prenos ľahších vecí zo školy a do školy. Školská aktovka má anatomicky tvarovaný chrbát, ktorý sa dokonale prispôsobí tvaru chrbtice vášho dieťaťa. Na celoročnú ochranu školáka je aktovka vybavená reflexnými prvkami. Školská súprava Karton P+P sa hodí pre deti od 6 rokov. Školská aktovka s objemom 20 l je teda schopná obsiahnuť všetky školské pomôcky. Rozmery aktovky sa rovnajú hodnotám 35 cm × 18 cm × 31 cm.

Rozhodujúce parametre školskej súpravy Set Ako vycvičiť draka

  • Školská súprava Karton P+P pre chlapcov
  • Aktovka dokáže pojať všetky školské pomôcky aj učivo
  • Súprava obsahuje poschodový peračník vhodný na uloženie všetkých potrieb
  • Vrecko na umiestnenie prezúvok alebo cvičebný úbor
  • Prítomnosť reflexných prvkov na celoročnú ochranu dieťaťa
  • Školská aktovka sa dokonale prispôsobí tvaru chrbtice vášho dieťaťa

Vlastnosti aktovky Set Ako vycvičiť draka

Aktovka disponuje anatomicky tvarovanou zadnou časťou, ktorá zaručí správne držanie tela dieťaťa. Aktovka je vybavená praktickými bočnými vreckami na zips, do ktorých sa vojde desiata, mobilný telefón či dokonca aj peňaženka. Vďaka pevnému dnu aktovka drží tvar a zabraňuje stláčaniu rohov učebníc a zošitov. Veľkou prednosťou sú reflexné prvky, ktoré zaistia väčšiu bezpečnosť vášho dieťaťa.

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
6 rokov Hotovo!
Obsah školskej súpravy
Aktovka, Nevybavený peračník, Vrecko na topánky/cvičebný úbor Hotovo!
Vybavenie
Bez vybavenia Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
6 rokov Hotovo!

Školská súprava

Obsah školskej súpravy
Aktovka, Nevybavený peračník, Vrecko na topánky/cvičebný úbor Hotovo!

Peračník

Vybavenie
Bez vybavenia Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Set Ako vycvičiť draka Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Set Jak vycvičit draka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Set Drachenzähmen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Set Drachenzähmen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Így neveld a sárkányodat szett.
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií