Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Shape it! Piesok – zelený

Zobraziť katalóg
Shape it! Piesok – zelený
Modelovacia hmota – 2.3kg, nevysychá, je možné ho upiecť (sypký piesok sa zmení v pieskovec), netoxický, vhodný pre deti od 3 rokov
Kód:  HRAif1737 Produktové číslo:  7320581307033
Shape it! Piesok – zelený Predaj skončil

Shape it! Piesok – zelený

Kúpte svojim deťom unikátnu hmotu Shape it! a doprajte im tak množstvo úžasnej zábavy pri tvorení rôznych obrazcov, tvarov, postavičiek atď. Shape it! pripomína mokrý plážový piesok. Možno ho ľahko rôzne tvarovať a modelovať do najrôznejších foriem. Dokonca ho možno upiecť. Stačí z piesku vytvoriť požadovaný tvar, vložiť na plech a dať do vopred vyhriatej rúry. Vznikne pieskovec, ktorý sa dá rôzne nafarbiť. Vaše deti si pri hraní s touto hmotou perfektne zdokonalíia motoriku, lepšie pochopia geometrické tvary a tiež zapoja svoju fantáziu a tvorivosť. Piesok je netoxický, bezprašný a nikdy nevyschne. 

Prečo deťom zaobstarať hmotu Shape it? 

  • Jedinečná konzistencia – pripomína mokrý plážový piesok
  • Jednoduché tvarovanie a jednoduchá modelácia
  • Výtvor z hmoty možno upiecť
  • Pre rozvoj motoriky a tvorivosti
  • Originálna hračka
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Shape it! Piesok – zelený Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Shape it! Písek - zelený.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií