Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Shopkins 8. séria 12 pack

Zobraziť katalóg
Shopkins 8. séria 12 pack
5 1 hodnotení
Zberateľská sada – obsahuje 12 postavičiek a príslušenstvo
Kód:  HRAif8029 Produktové číslo:  630996565148

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Shopkins 8. séria 12 pack Predaj skončil

Shopkins 8. séria 12 pack

Postavičky Shopkins z rovnomenného seriálu, ktorý v roku 2017 na youtube prekonal rekordný počet 4,3 milióna zhliadnutí, sú späť v novom kabátiku. Majú svoj vlastný dom, kde prebývajú v podobe jednotlivých druhov jedla a kuchynských nástrojov aj spotrebičov. Dve z nich sa v dome schovali a čakajú, kým ich deti od 5 rokov začnú hľadať. Figúrky sú plastové, krásne farebné a detailne spracované. Deti si s nimi užijú veľa zábavy. Jedna z nich je vo forme prívesku, ktorý môžu vaše ratolesti kamkoľvek pripnúť a používať ho ako ozdobu. Vyberte domček, ktorý sa vám páči najviac, alebo nazbierajte všetky a vytvorte si vlastnú unikátnu Shopkins kolekciu!

Kľúčové vlastnosti Shopkins 12

  • Odporúčaný vek od 5 rokov
  • 12 postavičiek
  • Bohaté príslušenstvo
  • Kvalitný materiál, príjemný na dotyk
  • Precízne spracovanie
  • Krásne farby

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
5 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
5 rokov Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Shopkins 8. séria 12 pack Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Shopkins 8. série 12 pack. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Shopkins 8. sorozat (12 darabos csomag).
P-DC1-WEB19
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií