Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Civilizácia

Zobraziť katalóg
Civilizácia
4,7 35 hodnotení
Spoločenská hra – odporúčaný vek od 13 rokov, podľa počítačovej predlohy, pre 2–4 hráčov
Kód:  ZA046t Produktové číslo:  9781589949355 Stránky výrobcu

Civilizácia

Kompletne česky lokalizovaná spoločenská verzia legendárnej počítačovej stratégie Civilization vás jednoducho pohltí. Na rozdiel od PC verzie si jej hranie užijete s celou rodinou a výborne sa pri tom spolu zabavíte. Staňte sa vládcom jedného zo šiestich mocných národov a doveďte ho k nesmrteľnej sláve a nadvláde nad svetom.

Táto stolná hra vychádza z piateho dielu série a snaží sa previesť na váš stôl všetky dôležité princípy svojej predlohy. Počas hry sa musíte sústrediť ako na rozvoj a údržbu svojich miest, tak aj na zveľaďovanie ich okolia, správu armády a pokladnice a nesmiete zabudnúť ani na kultúru a politiku. K víťazstvu vedú štyri rozdielne cesty – buď svojich súperov zdoláte vojenskou presilou, množstvom peňazí vo svojej pokladnici, vedeckým pokrokom alebo kultúrnou vyspelosťou svojich obyvateľov.

Prítomných je aj množstvo prvkov dodávajúcich šťavu počítačovej hre – podrobná správa miest vám umožní presne určovať, čo bude ktoré mesto stavať, či už ide o bežné budovy, divy sveta, vojenské jednotky alebo len hromadenie majetku a kultúry. Nájdete tu aj detailný výskum nových technológií – každá vám poskytne nejakú výhodu, novú budovu, jednotku alebo iné vylepšenia.

Nezabudlo sa ani na bojovanie – môžete budovať mnoho rôznych vojenských jednotiek a viesť bitky a vojny so súpermi. V prípade víťazstva nad súperom je možné ukoristiť si nejakú technológiu, nerastnú surovinu alebo získať inú výhodu.

Hra ponúka obrovské množstvo možností a stratégií. Vďaka variabilnému hraciemu plánu, ktorý sa zostaví náhodne pred každou hrou z množstva rôznych dlaždíc, bude každá hra úplne iná. Na výber máte šesť rôznych národov s unikátnymi schopnosťami a výhodami.

Vzhľadom k svojmu širokému záberu nepatrí Civilizácia medzi najjednoduchšie hry, ale pravidlá sú veľmi podrobné, zrozumiteľne napísané a obsahujú mnoho vysvetľujúcich príkladov, takže si na hru môžu trúfnuť aj nie príliš skúsení hráči. Hra je navyše kompletne v češtine vrátane pravidiel aj všetkých herných súčastí.

Parametre a špecifikácia:

Vlastnosti:
Počet hráčov: 2 – 4
Herná doba: 3 hodiny
Odporúčaný vek: od 13 rokov
Lokalizácia: česká

Obsah balenia:
1 české pravidlá
1 doska – trhovisko
6 tabuliek národov
6 číselníkov obchodu
6 číselníkov ekonomiky
6 domovských mapových dielov (1 pre každý národ)
14 neutrálnych mapových dielov
24 plastových figúrok armád (6 pre každého hráča)
8 plastových figúrok osadníkov (2 pre každého hráča) 55 štvorcových bojových kariet
224 malých kariet
277 žetónov
4 referenčné karty (1 pre každého hráča)

Prečítať viac

Parametre a špecifikácia

Minimálny počet hráčov
2 Hotovo!
Maximálny počet hráčov
4 Hotovo!

Základné

Minimálny počet hráčov
2 Hotovo!
Maximálny počet hráčov
4 Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky hry pre dvoch hráčov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Civilizácia Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Civilizace.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií