AP+ nový vizuál AD homeoffice

Simba Bábika Steffi Rapunzel fialová

Zobraziť katalóg
Simba Bábika Steffi Rapunzel fialová
Bábika odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAmm077a Produktové číslo:  ASRT4006592588311 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Simba Bábika Steffi Rapunzel fialová Predaj skončil

Simba Bábika Steffi Rapunzel fialová

Kterou holčičku by nebavila hra s panenkami? Převlékání šatiček, sehrávání scének nebo vytváření účesů panence je přeci velká zábava! Panenka Steffi zajisté potěší naprostou většinu malých holčiček. Tentokrát se panenka Steffi promění do nádherné princezny Rapunzel. Princeznička má velmi dlouhé blonďaté vlásky, je oblečena do fialovo-růžových společenských šatů se třpytkami a samozřejmě jí nechybí ani barevně sladěná korunka. Součástí balení jsou kromě panenky i dva hřebínky se sponkami.

Hlavní přednosti

  • Oděna v nádherných společenských šatech
  • Půvabně zpracování
  • Panenka má dlouhé vlásky pro vytváření nespočet účesů
  • Součástí balení jsou hřebínky a sponky na vlasy

Hračka splňuje směrnice Evropského parlamentu a Rady 2009/48/ES ze dne 18. června 2009 o bezpečnosti hraček a všechny zákonné normy dle české legislativy. Samozřejmostí je prohlášení o shodě CE.

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Simba Bábika Steffi Rapunzel fialová Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Simba Panenka Steffi Rapunzel fialová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Simba Steffi Rapunzel Puppe Lila. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Simba Steffi Rapunzel Puppe Lila. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Simba Steffi Rapunzel baba Lila.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií