Simba multifunkčná kocka vkladačka

Zobraziť katalóg
Simba multifunkčná kocka vkladačka
4,5 2 hodnotení
Vkladačka - odporúčaný vek od 1 roka
Kód:  HRAmm015 Produktové číslo:  4006592416478

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Simba multifunkčná kocka vkladačka Predaj skončil

Simba multifunkčná kocka vkladačka

Multifunkčná kocka Simba je ideálna hračka aj pre tie najmenšie ratolesti. Deti upúta svojím veselým vzhľadom a radom rôznych aktivít, kocka totiž okrem vkladaní písmen či číslic obsahuje tiež ozubené kolieska na otáčanie. Hra zlepšuje detskú motoriku a stimuluje logické myslenie. Je vyrobená z ľahkého a bezpečného materiálu a tak je vhodná pre deti už od 1 roka.

Kľúčové vlastnosti

  • Zlepšuje detskú motoriku
  • Stimuluje logické myslenie
  • Vhodná od 1 roka
  • Ľahký a bezpečný materiál
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Simba multifunkčná kocka vkladačka Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Simba Multifunkční kostka vkládačka. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Motorikspielzeug Simba Multifunktionaler Würfel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Motorikspielzeug Simba Multifunktionaler Würfel. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Simba többfunkciós formabedobó kocka, Oktató játék.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií