Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Školské tabule magnetická

Zobraziť katalóg
Školské tabule magnetická
Tabuľa rozmery 88 x 44 cm
Kód:  HRAa5454 Produktové číslo:  8592190710057
Školské tabule magnetická Predaj skončil

Školské tabule magnetická

Multifunkčné školské tabule s rozmermi 88 × 44 cm predstavuje tradičný hračku aj prostredníka výučby, avšak v modernom prevedení. Je magnetická a umožňuje aj písanie na fóliu. Obsahuje tiež počítadlo a hodiny, takže je všestrannou pomôckou pre predškolákov a prvákov. Tabule rozvíja kreativitu, fantáziu a jemnú motoriku detí.

Hlavné výhody školské tabule:

  • magnetická i písací
  • s počítadlom a hodinami
  • pre chlapcov aj dievčatá už od 3 rokov
  • tradičný materiál - drevo

Tabuľa je vďačný darček pre každé dieťa už od predškolských rokov. Vaša ratolesť na nej rozvinie veľa zručností a hra na školu, s magnetky či "prezentácie" ju s kamarátmi zabaví na celé hodiny. Vybavujete detská izba? Školské tabule do neho určite patrí!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Školské tabule magnetická Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Školní tabule magnetická . Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Magnetische Tafel. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Magnetische Tafel. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: mágneses tábla.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií