Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Smart Trike 4 v 1 Spirit fialová

Zobraziť katalóg
Smart Trike 4 v 1 Spirit fialová
Šliapacia trojkolka – nosnosť 17kg, kolesá z gumy, odporúčaný vek od 10 mesiacov do 3 rokov
Kód:  HRAif9312 Produktové číslo:  4897025796997
Smart Trike 4 v 1 Spirit fialová Predaj skončil

Smart Trike 4 v 1 Spirit fialová

Máte doma malé dieťa, ktoré radšej cestuje svojím vozidlom než v kočíku? Kúpte mu trojkolku Smart Trike Spirit. Táto trojkolka rastie s dieťaťom. Môžete ju využívať od 10 mesiacov až do 3 rokov veku dieťaťa. Podľa zdatnosti dieťaťa môžete zvoliť, či budete ovládať jazdu trojkolky vy alebo dieťa. Pedále je možné nastaviť do pozície napevno alebo do polohy voľnobehu. Trojkolka obsahuje tiež praktickú striešku, ktorá je polohovateľná a dá sa aj úplne odstrániť. Pre pohodlie dieťaťa je trojkolka vybavená odpruženými gumovými kolieskami. Trojkolka je ďalej vybavená polohovateľným sedadlom, bezpečnostným pásom a tiež odnímateľnou ochrannou hrádzou na ruky. Trojkolka sa ľahko udržiava – stačí ju umyť vlhkou handričkou.

Kľúčové vlastnosti trojkolky Smart Trike – fialová

  • Trojkolka Smart Trike pre deti od 10 mesiacov do 3 rokov
  • 4 rôzne polohy
  • Navigačné tlačidlo na blatníku
  • Veľké predné koliesko na ostré zatáčanie
  • Vybavená odpruženými gumovými kolesami
  • Vysoké ergonomicky tvarované a polohovateľné sedadlo
  • Nastaviteľná čalúnená ochrana
  • Trojbodový bezpečnostný pás v tvare Y s čalúnením na ramenách
  • Odnímateľná ochranná hrádza na ruky
  • Nastaviteľná odnímateľná strieška na blokovanie slnečného žiarenia
  • Sklopné stúpadlá
  • Protišmykové sklopné pedále
  • Celokovová konštrukcia
  • Držiak na fľašu
  • Menšia príručná taška pre rodičov upevnená na rukoväti
  • Veľký viacúčelový batoh
  • Odkladací box na hračky
  • Odnímateľná rukoväť

Vybavenie trojkolky Smart Trike 4 v 1

Trojkolka Smart Trike je veľmi skladná a môžete ju vziať so sebou napríklad aj autom na výlet. Dá sa ľahko zostaviť – stačí niekoľko kliknutí, nie je potrebné žiadne náradie. Iste oceníte možnosť prepnutia ovládania jazdy dieťaťom alebo rodičom vďaka magickému tlačidlu, ktoré je umiestnené na blatníku trojkolky. Pre deti je tu voliteľné prepínanie pedálov do polohy napevno, keď sa otáčajú spolu s predným kolieskom, alebo do polohy voľnobehu. Na vodiacej tyči je umiestnený držiak na fľaše pre správny pitný režim dieťaťa. S vodiacou tyčou určujete smer jazdy trojkolky. Proti slnku je tu umiestnená polohovateľná strieška, ktorú je možné úplne odstrániť.

Trojkolka Smart Trike pre deti od 10 mesiacov do 3 rokov

Trojkolka Smart Trike je prispôsobená tak, aby ju dieťa mohlo využívať po dlhú dobu. Má niekoľko polôh. Poloha č. 1 slúži pre najmenšie deti od 10 mesiacov ako kočík. Deti sú pripútané trojbodovým pásom na sklopnom operadle. Poloha č. 2 je odporúčaná pre deti od 18 mesiacov, keď odstránite striešku, aby sa deti mohli radovať z jazdy a pritom rozvíjať svoje motorické zručnosti. Poloha č. 3 umožňuje pridať pedále, pripevniť navigačné tlačidlo a deti môžu začať trénovať jazdu na trojkolke. Je vhodná pre deti od 24 mesiacov. Poloha č. 4 slúži už pre väčšie deti, ktoré zvládnu riadiť trojkolku samy. Môžete odstrániť vodiacu tyč, čo sa odporúča okolo 30 mesiacov veku dieťaťa.

Maximálna nosnosť:
17 kg

 

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
0,83 rokov Hotovo!
Počet stôp
Viacstopové Hotovo!
Vyhotovenie
Trojkolky Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
0,83 rokov Hotovo!

Vlastnosti a vybavenie

Počet stôp
Viacstopové Hotovo!
Vyhotovenie
Trojkolky Hotovo!
Poznámka:
» Všetky detské trojkolky

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Smart Trike 4v1 Spirit fialová. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Smart Trike 4v1 Spirit Lila. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Smart Trike 4v1 Spirit Lila. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Az intelligens Trike 4v1 Spirit Purple.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií