Šmykľavka XS Mája s vlhčením

Zobraziť katalóg
Šmykľavka XS Mája s vlhčením
Šmykľavka 90cm, odporúčaný vek od 2 rokov
Kód:  ZG381o Produktové číslo:  3032163102069

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Šmykľavka XS Mája s vlhčením Predaj skončil

Šmykľavka XS Mája s vlhčením

Šmykľavka XS Mája s vlhčením je skvelá zábava pre vaše deti! Možno ju použiť na záhrade s pristátím do mäkkej trávy alebo je možné nastaviť osviežujúci pristátie do detského bazénika. V tomto prípade je možné pre lepšiu kĺzavosť na šmýkačku pripojiť hadicu s vodou.

Plastová šmykľavka je určená pre vnútorné i vonkajšie použitie. Vďaka malým rozmerom môžete túto detskú šmýkačku použiť aj v detskej izbičke. Dĺžka sklzu je 90 cm. Táto zábava pre malé deti je jednou z najvyhľadávanejších atrakcií na detských ihriskách alebo v aquaparkoch.

Šmykľavka je krásne farebná a je na nej vyobrazená rozprávková kamarátka vašich detí malá uličnice včielka Mája. Hore sa vaše dieťa dostane pomocou bezpečných schodíkov. Táto hračka rozvíja motoriku a koordináciu pohybov dieťaťa. Chcete, aby aj vaše dieťa bolo šikovné a vedelo si na ihrisku samo poradiť? Doprajte mu domáci tréning v podobe bezpečnej šmýkačky, z ktorej bude vaše dieťa nadšené!


Rozmery:

Výška 75 cm
Dĺžka sklzu 90 cm
Celková dĺžka 125 cm

Odporúčaný vek:
Od 2 rokov

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Šmykľavka XS Mája s vlhčením Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Skluzavka XS Mája s vlhčením. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte XS Maya Schlitten mit Befeuchtung. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte XS Maya Schlitten mit Befeuchtung. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Skluzavka XS Mája s vlhčením.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií