Solárny LED podstavec pre stavebnice Metal Earth

Zobraziť katalóg
Solárny LED podstavec pre stavebnice Metal Earth
Príslušenstvo k stavebnici – odporúčaný vek od 14 rokov
Kód:  HRAa6553 Produktové číslo:  32309001013
Solárny LED podstavec pre stavebnice Metal Earth Predaj skončil

Solárny LED podstavec pre stavebnice Metal Earth

Otáčací solárny LED podstavec je kompatibilným príslušenstvom k špičkovej stavebnici Metal Earth, ktorú milujú všetci skúsení modelári. Z rôznych 3D laserom vyrezávaných kovových plátkov dokážu vytvoriť nádherné modely svetových monumentov, slávnych dopravných prostriedkov a ďalších známych stavieb. Všetky diely sú precízne prepracované do najmenších detailov, presne do seba zapadajú, vďaka čomu nie je nutné používať lepidlo.

LED podstavec slúži na umiestnenie vašich fascinujúcich výtvorov. Vďaka solárnemu napájaniu sa podstavec otáča o 360° a umožní vám tak pozorovať model zo všetkých strán. Pri napájaní nepotrebujete žiadne batérie, stačí len malé množstvo denného svetla. Váš model sa tak stane nádherným doplnkom interiéru vášho domova alebo kancelárie.

Rozmery:
10 × 4,2 × 10 cm
 

Parametre a špecifikácia

Materiál
Kov Hotovo!

Stavebnice a puzzle

Materiál
Kov Hotovo!
Poznámka:
» Všetky kovové stavebnice

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Solárny LED podstavec pre stavebnice Metal Earth Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Solární LED podstavec pro stavebnice Metal Earth. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Solar-Erdsockel für Metall-Erdbausätze. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Solar-Erdsockel für Metall-Erdbausätze. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Solar Föld állvány a fém földkészletekhez.
P-DC1-WEB12
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií