Sphere Ultimate Lightning McQueen

Zobraziť katalóg
Sphere Ultimate Lightning McQueen
RC auto - závodné autíčko ovládané inteligentným zariadením s iOS / Android, pripojenie pomocou Bluetooth Smart 4.0, výdrž batérie 40 minút, nabíjanie 1 hodina, rýchlosť až 9.6 km / h, vzdialenosť prepojenie až 30m
Kód:  DDV2001o Produktové číslo:  C001ROW

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sphere Ultimate Lightning McQueen

Závodní autíčko na dálkové ovládání
 

Rýchly ako blesk

Závodné autíčko Blesk McQueen z filmu Autá určite poznáš. Teraz sa môžeš stať hrdým majiteľom tohto vozítka a vycvičiť ho na pretekárskeho šampióna. Stačí natiahnuť do inteligentného telefónu riadiacu aplikáciu, zošliapnuť plyn a sledovať, ako Blesk reaguje na tvoje príkazy. Usporiadaj s kamarátmi preteky, driftuj, cúvaj, šikovne sa vyhýbaj prekážkam a to rýchlosťou až 9,6 km/h.


Vie sa nakloniť aj mrknúť

Blesk reaguje na každý tvoj dotyk. Autíčko sa vie napríklad zdvihnúť, nakloniť na stranu či vyjadriť svoje emócie vďaka dokonalej animácii očí a úst. Taktiež dokáže reagovať hlasom. Pre nočné jazdenie je autíčko vybavené automatickými prednými a zadnými svetlometmi.


Kľúčové vlastnosti

  • Ovládanie pomocou aplikácie v smartphone
  • Spojenie cez Bluetooth
  • Animovaný LCD displej
  • Plne reaktívna robotická hračka
  • Krátka doba nabíjania
  • Dlhý dosah ovládania až 30 m

Ovládanie cez mobilnú aplikáciu

Aby si mohol Bleska ovládať, je potrebné nainštalovať appku na tvoj inteligentný telefón s operačným systémom iOS alebo Android. Telefón komunikuje s autíčkom cez Bluetooth rozhranie a to na vzdialenosť až 30 metrov.


Okno řízení
 

Obrazovka riadenia

Ovládací panel ti umožní ľahké riadenie automobilu vrátane driftovania a cúvania. Stačí trocha cviku a za chvíľu to budeš mať v ruke.

Pit Stop Panic
 

Obrazovka Pit Stop Panic

Príprava na preteky vyžaduje tvrdý tréning. V hre Pit Stop Panic si zdokonalíš skúsenosti technika v závodných boxoch.

Acting studio
 

Obrazovka Acting štúdio

Blesk dokáže predviesť až 150 animácií. Vďaka skriptom môžeš prepájať animácie s hlasom a vytvárať tak rôzne minipríbehy.



Ovládání pomocí chytrého telefonu
 

6 motorov pre maximálny zážitok z jazdy

Sphere Ultimate Lightning McQueen je vybavený 6 motormi, z ktorých dva riadia animatroniku úst a emotívne odpruženie, ďalšími dvoma motormi sú poháňané predné pneumatiky a dva zaisťujú presnosť riadenia. Vďaka veľkokapacitnej batérii je zaistená vysoká výdrž, na jedno nabitie môžeš Bleska preháňať až 40 minút.


Výborné jízdní vlastnosti
 

Výborné jazdné vlastnosti

Materiál pneumatík umožňuje, aby sa Blesk bez problémov pohyboval nielen na tvrdých plochách, ale aj na koberci pri pomalých rýchlostiach. Pre maximálny zážitok z jazdy je fáro vybavené vstavanými senzormi okolitého svetla, ktoré za zlých svetelných podmienok automaticky rozsvieti predné a zadné LED diódy.


Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou Je vyhlásenie o zhode CE

 

Parametre a špecifikácia

Typ RC auta
Detské Hotovo!
Zameranie
Detské Hotovo!
Využitie
Vnútorné Hotovo!
Typ motora
Elektrický jednosmerný Hotovo!
Maximálna rýchlosť
9,6 km/h Hotovo!

Typ

Typ RC auta
Detské Hotovo!

Vlastnosti

Zameranie
Detské Hotovo!
Využitie
Vnútorné Hotovo!
Typ motora
Elektrický jednosmerný Hotovo!

Pokročilé

Maximálna rýchlosť
9,6 km/h Hotovo!

Farba

Farba
Červená Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky SmartToys
» Všetky hry na vodičov a pretekárov

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, při instalaci Sphero Ultimate Lightning McQueen, se zastaví instalace zvuku na 81%, dál jsem se nedostal. Můžete mi poradit?

Zdravím. Mluví to prosím česky? (Pokud ne, dá se počeštit nějakou zvukovou bankou z netu a třeba to rovnou tou apkou v mobilu nahrát do auťáku?)

Mohu ho použivat i venku

Diskusia a poradňa k Sphere Ultimate Lightning McQueen
Príslušenstvo pre Sphere Ultimate Lightning McQueen Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sphero Ultimate Lightning McQueen. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sphero Ultimate Lightning McQueen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sphero Ultimate Lightning McQueen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sphero Ultimate Lightning McQueen.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií