AD homeoffice AD homeoffice

Sphero BB-9E Star Wars

Zobraziť katalóg
Sphero BB-9E Star Wars
5 1 hodnotení
Robot – diaľkovo ovládaný cez Bluetooth (dosah až 30m), LED diódy, Bluetooth 4.0, výdrž batérie 60 minút, zabudované LED svetlo v hlave, kompatibilita s iOS/Android 4.4.2 a vyšším
Kód:  DDV2001g2 Produktové číslo:  VD01ROW

Sphero BB-9E Star Wars



Váš vlastný BB-9E ovládaný cez smartfón alebo tablet

BB-9E nie je len nový droid z chystaného filmu Star Wars: The Last Jedi, ale tiež interaktívny droid navigovaný pomocou tabletu alebo smartfónu. Diaľkové ovládanie droidu na vzdialenosť až 30 m umožňuje rozhranie Bluetooth s aplikáciou App Enabled Droid, ktorá je zadarmo dostupná pre všetky kompatibilné operačné systémy (Android, iOS). BB-9E navyše komunikuje s ostatnými droidmi ovládanými spomínanou aplikáciou.



Prebádajte svet Star Wars po vlastnej osi

Droid má plne funkčné predné a zadné LED diódy a vydáva autentické zvuky cez integrovaný reproduktor. Vďaka funkcii holografickej simulácie môžete cez obrazovku tabletu alebo telefónu skúmať preďalekú galaxiu Star Wars, nahliadnuť do interiéru lodí a ďalších miest, ktoré vás zaujímajú. Ak nemáte nikoho, kto by mal rovnakú radosť z Hviezdnych vojen, potom aktivujte funkciu Watch With Me a užite si sledovanie filmu spolu s droidom BB-9E, ktorý na vývoj deja reaguje po vašom boku.



Droid Sphero BB-9E Star Wars

Parametre a špecifikácia

Poznáte z
Star Wars Hotovo!

Poznáte z

Poznáte z
Star Wars Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky produkty z kategórie programovanie pre deti
» Všetky Star Wars hry
» Všetky SmartToys

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

Dobrý den, droid nejde spárovat s mobilem Samsung galaxy J3, verze android 5.1.1

je v balení trainer platforma?dekuji

Bude se ještě prodávat bb9e na Alze?

Dobrý deň.Chcem sa spýtať či je deoid bb-9E tiež vodotesný ako bb-8.

Diskusia a poradňa k Sphero BB-9E Star Wars
Príslušenstvo pre Sphero BB-9E Star Wars Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sphero BB-9E Star Wars. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sphero BB-9E Star Wars. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sphero BB-9E Star Wars. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sphero BB-9E Star Wars.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií