Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Springo zvieratko Kravička

Zobraziť katalóg
Springo zvieratko Kravička
Odrážadlo – odporúčaný vek od 12 mesiacov do 3 rokov, jednoduché ovládanie
Kód:  HRAif9316 Produktové číslo:  4897025793415

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Springo zvieratko Kravička Predaj skončil

Springo zvieratko Kravička

Máte doma malého nezbedníka? Kúpte mu odrážadlo Springo. Toto odrážadlo využijú už malé deti od 1 roka. Je vyrobené ako malý detský plyšový priateľ. Pre menšie deti sú tu praktické otočné kolieska o 360° pre jednoduché zatáčanie. Pomocou nôh dokážu ľahko zmeniť smer jazdy. Pohyb na tomto odrážadle je zábavný a poskakujúci. Deti majú pocit, ako by sa posúvali so svojim zvieracím kamarátom. Odrážadlo Springo je vyrobené z kvalitných materiálov, vydrží deťom dlhú dobu. Pre jednoduchú prepravu ho môžete ľahko sklopiť. 

Kľúčové vlastnosti odrážadla Springo - Kravička

  • Odrážadlo Springo pre deti od 1 do 3 rokov
  • Vyzerá ako malý plyšový kamarát
  • Otočné kolieska o 360°
  • Zábavný poskakujúci pohyb
  • Plne sklopné pre ľahkú prepravu
  • Vo variante kravičky

Zvláštnosť odrážadla Springo

Odrážadlo Springo sa vyznačuje svojím špecifickým poskakujúcim pohybom. Deti majú potom pocit, akoby uháňali spolu so svojim malým plyšovým kamarátom. Veľmi praktické sú otočné kolieska, kedy si deti môžu samé zmeniť smer pomocou nôh. Odpadá tak akékoľvek zaseknutie dieťaťa napríklad aj v malom priestore. Dospelí zaiste ocenia možnosť sklápania odrážadla pre ľahkú prepravu. Odrážadlo je navyše vyrobené ako plyšové zvieratko, ktoré dieťa môže použiť aj na maznanie a iné hry. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Springo zvieratko Kravička Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Springo zvířátko Kravička. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Springo Haustier Kravička. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Springo Haustier Kravička. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Tavaszi kislány Kravička.
P-DC1-WEB17
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií