Staedtler Noris Club 36 barev

Zobraziť katalóg
Staedtler Noris Club 36 barev
2,5 2 hodnotení
Pastelky šestijhranné, limitovaná edícia Johanna Basford
Kód:  HRAif3884 Produktové číslo:  4007817025086 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Staedtler Noris Club 36 barev

Ak patríte medzi kreatívnych jedincov, ktorí radi relaxujú po boku ceruzky, farbičky a papiera, iste si zamilujete túto sadu šesťhranných farbičiek od firmy Staedtler. Ide o limitovanú edíciu Johanny Basford (populárnej ilustrátorky kníh). Pokiaľ teda patríte medzi nadšencov do kreslenia, s týmito farbičkami budete určite spokojní. Farbičky si obľúbite vďaka ich jedinečnému tvaru, ktorý zabezpečuje ich pohodlné držanie, takže kresliť vydržíte kľudne aj celé hodiny. Polámanie farbičiek Noris Club minimalizuje unikátna a inovatívna AB S biela ochranná vrstva.

Kľúčové vlastnosti sady šesťhranných farbičiek Noris Club

  • široká škála farieb (až 36 farieb)
  • šesťhranný unikátny tvar s protišmykovým povrchom
  • limitovaná edícia Johanny Basford
  • ABS -biela ochranná vrstva zvyšuje odolnosť proti zlomeniu
  • výrazné a sýte farby
  • certifikát PEFC

Užívajte si farby so šesťhrannými farbičkami Staedtler

Sada šesťhranných farbičiek obsahuje celkom 36 farieb. Ide o kvalitnú sadu, ktorá vám poskytne sýte a živé farby. Nemusíte sa báť mdlých odtieňov, ktoré na papieri fakticky zanikajú. Do farbičiek je zasadená mäkká tuha, ktorá vám umožní dokonale vykresliť detaily. Farbičky sa skvele orezávajú nielen vďaka zasadenej kvalitnej tuhe, ale tiež vďaka kvalitnému drevu. K výrobe tejto sady farbičiek je totiž využívané kvalitné drevo z trvalo udržateľného lesného hospodárstva, čo potvrdzuje certifikát PEFC. Nechajte svoju myseľ unášať na vlnách tej najfarebnejšie fantázie, ktorú môžete vďaka tejto kvalitnej sade šesťhranných farbičiek jednoducho preniesť na papier, a to vrátane všetkých detailov.

Parametre a špecifikácia

Typ
Pastelky Hotovo!
Tvar úchopu
Trojhranný Hotovo!
Materiál
Drevo Hotovo!

Typ

Typ
Pastelky Hotovo!

Úchop

Tvar úchopu
Trojhranný Hotovo!

Vlastnosti

Materiál
Drevo Hotovo!

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Staedtler Noris Club 36 barev Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Staedtler Noris Club 36 barev. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Staedtler Noris Club 36 Buntstifte. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Staedtler Noris Club 36 Buntstifte. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Staedtler Noris Club 36 szín.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií