Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Star Wars Elektronická figúrka – Darth Vader

Zobraziť katalóg
Star Wars Elektronická figúrka – Darth Vader
4,0 2 hodnotení
- odporúčaný vek od 4 rokov
Kód:  HRAa8437b Produktové číslo:  ASRT5010994962241 Stránky výrobcu
Star Wars Elektronická figúrka – Darth Vader Predaj skončil

Star Wars Elektronická figúrka – Darth Vader

Nová kolekcia 30 cm vysokých elektronických figúrok s pohyblivými končatinami zobrazuje obľúbených hrdinov z legendárnej ságy Star Wars a nového príbehu Rogue One v novom kabátiku. Dokážu totiž na hru reagovať automatickou aktiváciou svetelných a zvukových efektov. Pomocou fráz dokážu hovoriť a zvládnu aj rozpoznávať a následne reagovať na pohyby ako sú beh, chôdza, rokov a streľba. A to stále nie je všetko. Stačí upraviť priložené príslušenstvo (spolu 4 ks - pištoľ a ďalšie doplnky) a môžete odomykať ďalšie súpravy zvukov, svetiel aj fráz! 

Kľúčové vlastnosti

  • Svetelné a zvukové efekty
  • Komunikuje prostredníctvom fráz
  • Rozpoznáva a reaguje na pohyby
  • 4 ks príslušenstva
  • Prepracovaná do najmenších detailov

Melancholický Kanan Jarrus

Pripomeňte si úžasné galaktické dobrodružstvá a vráťte sa do sveta Hviezdnych vojen. Aké je to byť na Temnej strane Sily? O tom by mohol rozprávať legendárny Temný lord, ktorého figúrka prepracovaná do tých najmenších detailov, sa vám práve dostáva do rúk. Darth Vader, predtým známy ako Anakin Skywalker, prepadol čaru Temnej strany a svojho verného učiteľa Obi-Wana Kenobiho vymenil za Imperátora Palpatina, prestrojeného Sithského lorda. Vhodné pre deti od 4 rokov. 

Parametre a špecifikácia

Výška hračky
30 cm Hotovo!

Výška hračky

Výška hračky
30 cm Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.


» Všetky Star Wars hry

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Star Wars Elektronická figúrka – Darth Vader Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Star Wars Elektronická figurka – Darth Vader. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Star Wars Elektronische Figur - Darth Vader. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Star Wars Elektronische Figur - Darth Vader. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Star Wars Elektronikus kisplasztika - Darth Vader.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií