P&G MS v hokeji_CZ

Star Wars Epizóda 7 - Kombinovaný meč zelený

Zobraziť katalóg
Star Wars Epizóda 7 - Kombinovaný meč zelený
pre milovníkov Star Wars, odporúčaný vek od 4 rokov
Kód:  HRAa5203c Produktové číslo:  ASRT5010994895761

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Star Wars Epizóda 7 - Kombinovaný meč zelený Predaj skončil

Star Wars Epizóda 7 - Kombinovaný meč zelený

Zažite na vlastnej koži aké to je stať sa jedným z udatných bojovníkov čeliacich zostatkom mocného Impéria. Navštívte vzrušujúci svet stojaci na základoch pradávneho boja dobra so zlom, ktorý je plný hrdinov, zloduchov a divných tvorov. Úžasný svetelný meč inšpirovaný postavou jedného z posledných rytierov Jedi, Luka Skywalkera, padne do ruky ako uliaty a dá vám tak pocit neohrozenosti a odvahy. Ľahkým pohybom zápästia aktivujte svetelnú čepeľ a vrhnite sa do boja proti mocnostiam zla. Replika presláveného meča iste nadchne každého fanúšika Star Wars.

Kľúčové vlastnosti

  • Legendárna zbraň
  • Symbol nezabudnuteľnej ságy
  • Reálne spracovanie
  • Hodnoverný dizajn
  • Možnosť kombinácie

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48 / ES zo dňa 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa českej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Parametre a špecifikácia

Farba
Zelená Hotovo!
Poznáte z
Star Wars Hotovo!

Vlastnosti

Farba
Zelená Hotovo!

Poznáte z

Poznáte z
Star Wars Hotovo!
Poznámka:
» Všetky detské meče
» Všetky Star Wars hry

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Star Wars Epizóda 7 - Kombinovaný meč zelený Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Star Wars Epizoda 7 - Kombinovaný meč zelený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Star Wars Episode 7 - Combined Schwert grün. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Star Wars Episode 7 - Combined Schwert grün. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Csillagok háborúja 7 - Kombinált Sword zöld.
P-DC1-WEB14
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií