Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Simba Steffi Učiteľka s Evičkou

Zobraziť katalóg
Simba Steffi Učiteľka s Evičkou
Bábika – veľkosť 29cm a 12cm, súprava vrátane príslušenstva, odporúčaný vek od 3 rokov
Kód:  HRAa4379 Produktové číslo:  4006592504724 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Simba Steffi Učiteľka s Evičkou Predaj skončil

Simba Steffi Učiteľka s Evičkou

Bábika Steffi teraz v úlohe učiteľky, ktorá dokáže naučiť menšiu bábiku Evičku čokoľvek. Vaše deti si pri hraní s týmito bábikami precvičia svoje znalosti z ľubovoľnej oblasti – pokročilé deti sa môžu hrať na pani učiteľku, mladšie deti môžu predstavovať žiakov. Heslo škola hrou platí v prípade pani učiteľky Steffi dvojnásobne. Nejedno dievčatko sa vďaka nej naučilo pomenúvať farby, nejeden chlapec si precvičil poznávanie zvierat na obrázkoch. Navyše tak sympatickú pani učiteľku len tak niekto nemá.

Súčasťou kompletu pani učiteľky a žiačky je aj tabuľa s klipsou, ukazovadlo, stolička pre menšiu bábiku a zošit, na zvýšenie zážitku z hry. Učenie nenásilnou formou je pre deti prirodzené a nebudú si ani uvedomovať, že sa niečo učia. Okrem toho sa možno s pani učiteľkou aj Evičkou hrať ako s akoukoľvek inou bábikou – česať, prezliekať, usadiť za stôl, ukladať do postieľky. Všetko je samozrejme vyrobené z kvalitného plastu, takže odolné a trvanlivé.

Kľúčové vlastnosti bábiky Simba Steffi Učiteľka s Evičkou

  • Pre deti od 3 rokov
  • Výška: učiteľka 29 cm, Evička 12 cm
 
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Simba Steffi Učiteľka s Evičkou Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Simba Steffi Učitelka s Evičkou. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Simba Lehrerin Steffi mit Eva. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Simba Lehrerin Steffi mit Eva. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Simba Steffi tanár Evicka.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií