AlzaPlus+ kancelář Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Stil Komplet Škoda R5

Zobraziť katalóg
Stil Komplet Škoda R5
Školská súprava – obsahuje: batoh, peračník, vrecúško, box na zošity A4, box na zošity A5 a peňaženku na krk
Kód:  HRAif9341 Produktové číslo:  8591577046901 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Stil Komplet Škoda R5 Predaj skončil

Stil Komplet Škoda R5

Každý malý školáčik potrebuje kvalitný, priestranný batoh, peračník na písacie potreby, dosky, zošity a ďalšie, do školy nevyhnutné pomôcky. Ich nákup zaberie väčšinou dosť času, tak čo tak namiesto toho kúpiť všetky naraz v kompletnom balení? Školská súprava Stil Komplet Škoda R5 obsahuje ergonomicky tvarovaný školský batoh, školský peračník, box na zošity a knihy, peňaženku na krk a vrecko na cvičky. Všetky pomôcky sú vyrobené z vysokokvalitných materiálov, čo zaručuje ich dlhú životnosť. Súprava je navyše v originálnom dizajne s motívom auta, čím sa iste zapáči každému malému školákovi.

Kľúčové vlastnosti školskej súpravy Stil Komplet Škoda R5

  • Súprava školských pomôcok značky Stil Trade
  • Súprava obsahuje batoh, peračník, box na knihy a box zošity, peňaženku a vrecúško na cvičky
  • Batoh s 3D chrbtovým systémom – skvele sa nosí na chrbte
  • FIDLOCK – patentové zapínanie súpravy Stil Komplet s dizajnom Škoda R5
  • Vysokokvalitné materiály
  • Zeleno-čierne farebné vyhotovenie

Kvalitný školský batoh je základ

Batoh zo súpravy Stil Komplet s reflexnými prvkami je ergonomicky tvarovaný, odľahčený a má anatomicky tvarovaný chrbát s pevnou konštrukciou. Vnútri nájdete 3 priestranné komory opatrené zipsami, v prednej časti batohu sa nachádza vrecko na uloženie drobností. Batoh rovnako disponuje aj hrudným pásom, vďaka ktorému je záťaž na chrbte dieťaťa optimálne rozložená. Popruhy možno nastaviť podľa výšky dieťaťa. Praktické je aj moderné patentové zapínanie, batoh je vybavený magnetom, a tak sa taška ľahko otvára aj zatvára jednou rukou. Rozmery batohu sú 37 × 32 × 22 cm a jeho nosnosť je 6 kg.

Nevyhnutné školské pomôcky

Súčasťou súpravy sú okrem kvalitného batohu aj ďalšie školské pomôcky. Jednou z nich je jednoposchodový školský peračník s dvoma chlopňami, jeho rozmery sú 19,5 × 3,5 × 1,3 cm. Peračník je bez náplne. Ďalej súprava obsahuje laminovaný box s gumou na zošity vo formáte A5 a box na knihy vo formáte A4, vrecko na cvičky vhodné pre žiakov 1. stupňa ZŠ a napokon aj školskú peňaženku so šnúrkou na krk s plastovým bezpečnostným uzáverom. Peňaženka má zapínanie na suchý zips, nájdete v nej 5 vnútorných vreciek a v zadnej časti jedno priehľadné vrecúško na preukaz. Materiál peňaženky je vodoodolný. 

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Stil Komplet Škoda R5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Stil Komoda Škoda R5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Stil Komoda Škoda R5. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Stílus Komoda Škoda R5.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií