Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Supermarket na batérie

Zobraziť katalóg
Supermarket na batérie
Herná sada pre chlapcov aj dievčatá, vhodné od 3 rokov
Kód:  HRAif10919 Produktové číslo:  8590756002875

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Supermarket na batérie

Hra na predavača patrí medzi obľúbenú detskú zábavu. Čo by to ale bolo za predavača, bez poriadne vybaveného obchodu? Supermarket od značky MaDe ponúka všetko, čo na predávanie potrebujete. Pult je vybavený nevyhnutnou pokladňou na batérie, vrátane čítačky čiarových kódov či váhy. Chýbať nesmie ani široká ponuka potravín, všetko je vyrobené z kvalitného plastu. Ani zákazník sa nebude nudiť, nakupovať môže do pojazdného nákupného vozíka. Supermarket je vhodný pre všetky deti staršie ako 3 roky. Výška pultu je 82 cm.

Kľúčové vlastnosti hračky supermarket na batérie

  • Kompletne vybavený supermarket
  • Obsahuje pokladnicu na batérie
  • Pokladňa MaDe má čítačku čiarových kódov a váhu
  • Obsahom supermarketu je aj široké príslušenstvo
  • Nakupovať môžete do nákupného vozíka
  • Výška pultu je 82 cm
  • Vhodné pre deti od 3 rokov

Poznámka:
» Všetky detské pokladne

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Supermarket na batérie Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Supermarket na baterie. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Supermarkt auf Batterie. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Supermarkt auf Batterie. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Elemes szupermarket.
P-DC1-WEB18
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií