MPLA323141

Súprava pre malé kaderníčky

Zobraziť katalóg
Súprava pre malé kaderníčky
Tematická sada hračiek – sada obsahuje fén, žehličku na vlasy, nožnice, kefu, natáčky a ďalšie doplnky, praktický vreckár a puzdro, fén je napájaný 1 AA batériou (nie je súčasťou)
Kód:  HRAbz25640 Produktové číslo:  8592386118650
Súprava pre malé kaderníčky Predaj skončil

Súprava pre malé kaderníčky

Dievčatká, ktoré milujú upravovanie vlasov svojim bábikám, ale tiež napríklad mamičke alebo kamarátkam, určite veľmi poteší tematická súprava hračiek pre malé kaderníčky. Bohatá súprava prevažne v ružovej farbe obsahuje fén na batériu, žehličku na vlasy, nožnice, kefu, natáčky a ďalšie doplnky. Nevyhnutné nástroje je možné si uložiť do praktického vreckára. Sada pre malé kaderníčky je určená pre dievčatá od troch rokov.


Kľúčové vlastnosti tematickej súpravy hračiek pre malú kaderníčku

  • Krásna súprava pre dievčatá, ktoré sa rady starajú o vlasy
  • Tematická súprava hračiek pre malú kaderníčku obsahuje fén na batériu, žehličku na vlasy, nožnice, kefu a ďalšie doplnky
  • Nevyhnutné pomôcky je možné uložiť do praktického vreckára
  • Súprava pre malé kaderníčky je určená pre dievčatá od 3 rokov

Obsah balenia:
fén na batérie, žehlička na vlasy, nožnice, hrebeň, natáčky, vreckár a mnoho ďalších doplnkov

Napájanie fénu:
1× AA batérie (nie je súčasťou balenia)

Rozmery balenia:
ca 37,5 × 34 × 7 cm

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sada pro malé kadeřnice. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Set für kleine Friseure. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Set für kleine Friseure. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Készlet a kis fodrászok számára.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií