Sylvanian Families Baletné divadlo

Zobraziť katalóg
Sylvanian Families Baletné divadlo
Domček pre figúrky – rozmery 38×35×22.5cm, vhodné pre deti od 3 rokov
Kód:  HRAjd0427 Produktové číslo:  5054131052563
Sylvanian Families Baletné divadlo Predaj skončil

Sylvanian Families Baletné divadlo

V Sylvanian dedinke bývajú zvieratká, ktoré tu majú svoje krásne domčeky. Nájdete tam však nielen domčeky, ale aj obchodíky a krásne baletné divadlo, ktoré slúži na baletné tréningy a vystúpenia malých králičích dievčatiek. Javisko divadla je otočné, môžete otáčať aj figúrkami – možno ich tu umiestniť až tri. Divadlo prehráva hudbu z Luskáčika a Labutieho jazera, môžete ale pripojiť aj svoj prehrávač a pustiť si hudbu podľa vlastného želania. V súprave nájdete divadlo, schodíky, tréningovú tyč, vešiak, stoličku, figúrku zajačika v baletnej sukničke a piškótach a ďalšie doplnky.

Kľúčové vlastnosti nábytku Sylvanian Families – Baletné divadlo

  • Baletné divadlo značky Sylvanian Families
  • Budova divadla s príslušenstvom a figúrka zajačika v baletnej sukničke a piškótach
  • Divadlo prehráva hudbu, možno pripojiť vlastný prehrávač
  • Krásny dizajn, nostalgický nádych
  • Hranie s hračkami Sylvanian Families rozvíja v deťoch sociálne zručnosti, podporuje zdravú hru, rozvoj myšlienok a emócií
  • Divadlo je možné pripojiť k Mestskému domu so svetlami
  • 3 ks AA batérií nie sú súčasťou balenia (výdrž cca 20 hod nepretržitého prehrávania)

Hračky Sylvanian Families

Hračky tejto kolekcie sa vyrábajú už od roku 1985 a milujú ich deti z celého sveta. Príroda, rodina a láska, to je základný koncept všetkých týchto hračiek. V Sylvanian dedinke žijú všetky zvieratká v blízkosti prírody, dieťa si môže vytvárať rôzne príbehy a rozvíjať tak fantáziu, myslenie a sociálne zručnosti. V Sylvanian dedinke nájdete domy, obchody, nábytok, doplnky a zvieratká – všetko vyrobené a premyslené do najmenšieho detailu. „Evergreenové“ hračky ponúkajú malým dievčatkám rovnaké možnosti, ako majú pri hraní s bábikami a navyše podporujú zdravú hru.

Rozmery:
38 × 35 × 22,5 cm

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
3 rokov Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sylvanian Families Baletné divadlo Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sylvanian Families Baletní divadlo. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sylvanian Families Balletttheater. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sylvanian Families Balletttheater. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sylvanian Families Balett Színház.
P-DC1-WEB09
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií