Nákupy pod palcom s aplikáciou Alza

Sylvanian Families Kabriolet auto

Zobraziť katalóg
Sylvanian Families Kabriolet auto
4,0 2 hodnotení
Doplnky k figúrkam – rozmery 26×15×15cm, vhodné pre deti od 3 rokov
Kód:  HRAjd0465 Produktové číslo:  5054131052273
Sylvanian Families Kabriolet auto Predaj skončil

Sylvanian Families Kabriolet auto

V Sylvanian dedinke bývajú zvieratká, ktoré tu majú svoje krásne domčeky. A pri jednom z domčekov stojí tento krásny oranžový kabriolet pre dvoch. Mamička s oteckom môžu vyraziť na nákup, pretože auto má v zadnej časti úložný priestor. Alebo môžu ísť na romantický výlet, a to v akomkoľvek počasí – kabriolet má totiž praktickú odnímateľnú látkovú strechu! Jazda môže začať!

Kľúčové vlastnosti nábytku Sylvanian Families – Kabriolet

  • Auto značky Sylvanian Families
  • Kabriolet pre dve zvieratká
  • Auto má v zadnej časti úložný priestor a odnímateľnú látkovú strechu
  • Krásny dizajn, nostalgický nádych
  • Hranie s hračkami Sylvanian Families rozvíja v deťoch sociálne zručnosti, podporuje zdravú hru, rozvoj myšlienok a emócií
  • Figúrky zvieratiek nie sú obsahom balenia
  • Vhodné pre deti od 3 rokov

Hračky Sylvanian Families

Hračky tejto kolekcie sú vyrábané už od roku 1985 a milujú ich deti z celého sveta. Príroda, rodina a láska, to sú základné koncepty všetkých týchto hračiek. V Sylvanian dedinke žijú všetky zvieratká v blízkosti prírody, dieťa si môže vytvárať rôzne príbehy a rozvíjať tak fantáziu, myslenie a sociálne zručnosti. V Sylvanian dedinke nájdete domy, obchody, nábytok, doplnky a zvieratká – všetko vyrobené a premyslené do najmenšieho detailu. „Evergreenové“ hračky ponúkajú malým dievčatkám rovnaké možnosti, ako majú pri hraní s bábikami a navyše podporujú zdravú hru.

Rozmery:
26 × 15 × 15 cm

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
3 rokov Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sylvanian Families Kabriolet auto Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sylvanian Families Kabriolet auto. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sylvanian Families 5227 Convertible Car - Cabrio. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sylvanian Families 5227 Convertible Car - Cabrio. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sylvanian Families átalakítható autó.
P-DC1-WEB16
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií