Ospravedlňujeme sa, ale z technických príčin sa momentálne na našich pobočkách môže vyzdvihnutie objednávky časovo predĺžiť. Na oprave usilovne pracujeme. Ďakujeme za pochopenie.

Sylvanian Families Městský dům se světly a příslušenstvím D

Zobraziť katalóg
Sylvanian Families Městský dům se světly a příslušenstvím D
4,5 2 hodnotení
Herná sada pre dievčatá, odporúčaný vek od 3 rokov, výška 35 cm
Kód:  HRAjd0620 Produktové číslo:  8711915027465
Sylvanian Families Městský dům se světly a příslušenstvím D Predaj skončil

Sylvanian Families Městský dům se světly a příslušenstvím D

V Sylvanian dedinke bývajú zvieratká, ktoré tu majú svoje krásne domčeky. Tento mestský dom so svetlami a príslušenstvom (D) je naozaj nádherný - má dve poschodia, terasu s otváracími dverami a trávnik na hranie pred domom. V hornom poschodí možno navyše posúvať priečku a meniť tak veľkosť izbičiek. Úžasné je, že keď sa zotmie, stačí zapnúť spínače na stenách izieb a dom sa rozžiari svetlami. Táto špeciálna edícia ponúka okrem domčeka aj príslušenstvo - dve figúrky veveričiek (mamička a sestrička), písací stôl so stoličkou, klavír sa stoličkou, kuchynku, jedálenský stôl so štyrmi stoličkami a sporák s panvičkou.

Kľúčové vlastnosti nábytku Sylvanian Families - Mestský dom so svetlami a príslušenstvom D

  • Domček pre deti značky Sylvanian Families
  • Dvojposchodový domček s terasou, svietiacimi svetlami a bonusovým príslušenstvom
  • So zábradliami a schodiskom možno variabilne hýbať
  • Príslušenstvo D: 2 figúrky zvieratiek, stolík so stoličkou, klavír sa stoličkou, kuchynka, jedálenský stôl a stoličky, sporák s panvičkou
  • Krásny dizajn, nostalgický nádych
  • Hranie s hračkami Sylvanian Families rozvíja v deťoch sociálne zručnosti, podporuje zdravú hru, rozvoj myšlienok a emócií
  • Vhodné pre deti od 3 rokov
  • 2 AA batérie nie sú súčasťou balenia

Hračky Sylvanian Families

Hračky tejto kolekcie sú vyrábané už od roku 1985 a milujú ich deti z celého sveta. Príroda, rodina a láska, to je základným konceptom všetkých týchto hračiek. V Sylvanian dedinke žijú všetky zvieratká v blízkosti prírody, dieťa si môže vytvárať rôzne príbehy a rozvíjať tak fantáziu, myslenie a sociálne zručnosti. V Sylvanian dedinke nájdete domy, obchody, nábytok, doplnky a zvieratká - všetko vyrobené a premyslené do najmenšieho detailu. "Evergreenovou" hračky ponúkajú malým dievčatkám rovnaké možnosti, aké majú u hraní s bábikami a navyše podporujú zdravú hru.

Rozmery:
80 × 35 × 20 cm

Parametre a špecifikácia

Potrebné dokúpiť tužkové batérie
Nie Hotovo!
Typ batérií
AA Hotovo!
Počet batérií
2 ks Hotovo!
Vhodné od
3 rokov Hotovo!
Výška hračky
35 cm Hotovo!

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie
Nie Hotovo!
Typ batérií
AA Hotovo!
Počet batérií
2 ks Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Výška hračky

Výška hračky
35 cm Hotovo!

Batéria

Potrebné dokúpiť tužkové batérie
Nie Hotovo!
Typ batérií
AA Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sylvanian Families Městský dům se světly a příslušenstvím D Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sylvanian Families Městský dům se světly a příslušenstvím D. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sylvanian Families Stadthaus mit Licht (ohne Batterien 2xAA). Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sylvanian Families Stadthaus mit Licht (ohne Batterien 2xAA). Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sylvanian Families Ház világítással "D" ajándékszett.
P-DC1-WEB03
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií