Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AP+ nový vizuál AP+ plus nový vizuál

Sylvanian Families Pojazdný obchod s bonbónmi

Zobraziť katalóg
Sylvanian Families Pojazdný obchod s bonbónmi
5 1 hodnotení
Doplnky k figúrkam – rozmery 18×12×6.5cm, vhodné od 3 rokov
Kód:  HRAif1576 Produktové číslo:  5054131050538
Sylvanian Families Pojazdný obchod s bonbónmi Predaj skončil

Sylvanian Families Pojazdný obchod s bonbónmi

Dokonca aj zvieratka zo Sylvanian Families rady maškrtia. Pojazdný obchod s cukríkmi v ružovej farbe im poskytne presne to, na čo majú chuť. Obsahuje totiž celkom 40 dielikov, ktoré zahŕňajú čokoládu, lízanky, sušienky aj cukríky. Potraviny sa dajú naskladať do úhľadných poličiek alebo boxov. Samozrejmosťou sú pohyblivé kolieska, vďaka ktorým sa vozík ľahko presúva. Z tohto obchodíku budú mať všetci veľkú radosť.

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky zákonné normy podľa slovenskej legislatívy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE. 

Rozmery:
18 × 12 × 6,5 cm

Odporúčaný vek:
 od 3 rokov

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
3 rokov Hotovo!
Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sylvanian Families Pojazdný obchod s bonbónmi Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sylvanian Families Pojízdný obchod s bonbóny. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sylvanian Families 5053 Candy Cart - Mobiler Süßigkeitenladen. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sylvanian Families 5053 Candy Cart - Mobiler Süßigkeitenladen. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sylvanian Families Édességes kocsi.
P-DC1-WEB08
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií