Počas Veľkonočných sviatkov 29.3. a 31.3. je otvorený iba AlzaDrive v Senci. Na Veľkonočný pondelok 1.4. sú uzavreté všetky predajne vrátane AlzaDrive, stále však môžete využiť doručenie do našich AlzaBoxov.

AlzaBoxy Q1 Alza pre firmy

Sylvanian Families Rodina javorových mačiek

Zobraziť katalóg
Sylvanian Families Rodina javorových mačiek
5 1 hodnotení
Figúrky – zvieratká, na hranie, motív Sylvanian Families, materiál plast a plyš, výška 15 cm, 4 figúrky v balení, vhodné od 3 rokov
Kód:  HRAif6671 Produktové číslo:  5054131052907 Stránky výrobcu

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

Sylvanian Families Rodina javorových mačiek Predaj skončil

Sylvanian Families Rodina javorových mačiek

V dedinke Sylvanian býva mnoho rodín rôznych zvieratiek. Nájdete v nej pudlov, čokoládové králiky, orieškové veveričky, hodvábne mačičky, biele myšky, ježkov a mnoho ďalších. Každá rodinka má svoj domček, rodičia chodia do zamestnania, deti do školy... V tomto balení nájdete rodinu Javorových mačičiek – šikovného otecka, mamičku kuchárku, sestričku a bračeka. Dokúpiť možno aj malé dvojčatká z rovnakej rodiny. Zvieratká môžete kombinovať s ľubovoľnými súpravami domčekov, obchodov či doplnkov.

Kľúčové vlastnosti súpravy Sylvanian Families – Rodina Javorových mačiek

  • Rodina zvieratiek značky Sylvanian Families
  • Javorové mačky – mamička, otecko, braček a sestrička (malé dvojčatá možno dokúpiť)
  • Rodinu možno kombinovať s ostatnými súpravami
  • Krásny dizajn, nostalgický nádych
  • Hranie s hračkami Sylvanian Families rozvíja v deťoch sociálne zručnosti, podporuje zdravú hru, rozvoj myšlienok a emócií
  • Vhodné pre deti od 3 rokov

Hračky Sylvanian Families

Hračky tejto kolekcie sa vyrábajú už od roku 1985 a milujú ich deti z celého sveta. Príroda, rodina a láska, to je základný koncept všetkých týchto hračiek. V dedinke Sylvanian žijú všetky zvieratká v blízkosti prírody, dieťa si môže vytvárať rôzne príbehy a rozvíjať tak fantáziu, myslenie a sociálne zručnosti. V Sylvanian dedinke nájdete domy, obchody, nábytok, doplnky a zvieratká – všetko vyrobené a premyslené do najmenšieho detailu. „Evergreenové“ hračky ponúkajú malým dievčatkám rovnaké možnosti, ako majú pri hraní s bábikami a navyše podporujú zdravú hru.

Rozmer balenia:
20 × 15 × 5,5 cm

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
3 rokov Hotovo!
Výška hračky
15 cm Hotovo!
Druh
Zvieratká Hotovo!
Použitie
Na hranie Hotovo!
Počet figúrok
4 ks Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
3 rokov Hotovo!

Výška hračky

Výška hračky
15 cm Hotovo!

Vlastnosti

Druh
Zvieratká Hotovo!
Použitie
Na hranie Hotovo!
Počet figúrok
4 ks Hotovo!
Materiál
Plast, Plyš Hotovo!

Veľkosť

Veľkosť
Malý Hotovo!

Poznáte z

Poznáte z
Sylvanian Families Hotovo!
Viac parametrov
Poznámka:
» Všetky súpravy figúrok
» Všetky figúrky Sylvanian Families rodinka

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sylvanian Families Rodina javorových mačiek Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sylvanian Families Rodina javorových koček. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sylvanian Families Maple Cat Family 5290. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sylvanian Families Maple Cat Family 5290. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sylvanian Families Juhar cica család.
P-DC1-WEB11
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií