AlzaBoxy Q1 AD homeoffice

Sylvanian Families Supermarket bez postavičiek

Zobraziť katalóg
Sylvanian Families Supermarket bez postavičiek
Herná sada – rozmery 32×26×19cm, iba budova + príslušenstvo, vhodná pre deti od 3 rokov
Kód:  HRAjd0455 Produktové číslo:  5054131050491
Sylvanian Families Supermarket bez postavičiek Predaj skončil

Sylvanian Families Supermarket bez postavičiek

Aj postavičky Sylvanian Families potrebujú chodiť na nákupy, aby si doma mohli uvariť chutné jedlo. Kúpte im preto poriadny supermarket, nech nakupujú len tie najkvalitnejšie suroviny vyprodukované priamo v Sylvanian dedinke. Na výber sú rôzne druhy ovocia a zeleniny, mlieko, vajíčka a mnohé ďalšie pochúťky. V žiadnom obchode s potravinami nesmie chýbať ani veľký nákupný vozík, do ktorého sa zmestí nákup pre celú zvieraciu rodinku. Vezmite svoje Sylvanian zvieratká na nákupy, nech môžu pripraviť napríklad pohostenie pre svojich susedov.

Kľúčové vlastnosti hernej súpravy Sylvanian Families Supermarket

  • V balení viac ako 100 kusov doplnkov
  • Na budovu supermarketu možno postaviť ďalšie domčeky z radu Sylvanian Families
  • Figúrka nie je súčasťou súpravy
  • Pekne prepracované detaily doplnkov Sylvanian Families
  • Alternatíva klasickej hry s bábikami
  • Hra podporuje rozvoj emócií detí
  • Fantázii pri hraní príbehov sa medze nekladú

Dedinka Sylvanian Families

Japonské postavičky Sylvanian Families vznikli už v roku 1985 a hneď si ich obľúbili deti na celom svete. Pôvodne išlo o rodinky lesných zvierat, postupne pribúdali aj ďalšie druhy, ako mačky, psy, tučniaky, opice a ďalšie. Existuje mnoho zvieracích zoskupení a nespočetné množstvo doplnkov, ktoré je možno každej mini rodinke zaobstarať. Počnúc domčekmi a autami, končiac všetkými nenahraditeľnými doplnkami.

Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sylvanian Families Supermarket bez postavičiek Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sylvanian Families Supermarket bez postaviček. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sylvanian Families Supermarkt "Bei Schleichers". Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sylvanian Families Supermarkt "Bei Schleichers". Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sylvanian Families Szupermarket.
P-DC1-WEB02
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií