PET AD homeoffice

Sylvanian Families Vybavenie - jedáleň

Zobraziť katalóg
Sylvanian Families Vybavenie - jedáleň
5 4 hodnotení
Herná sada – rozmery 21×11×17cm, vhodné od 3 rokov
Kód:  HRAif1553 Produktové číslo:  5054131050330
Sylvanian Families Vybavenie - jedáleň Predaj skončil

Sylvanian Families Vybavenie - jedáleň

Je vaše dieťa hravé a tvorivé? Tak to si iste zamiluje budovanie dedinky Sylvanian Families! Táto kuchynská súprava obsahuje všetko, čo najobývanejšia časť domu potrebuje. Súčasťou je kuchynská linka s drezom, poličkou pre korenie, múku, s odnímateľným vekom. Pokiaľ si budú chcieť vaše Sylvanian vychutnať čajový večierok, môžete je usadiť u priestranného kuchynského stola. K dispozícii je tiež úložný priestor pre všetky kuchynské potreby, sporák a niekoľko druhov pokrmov. Sylvanian Families podporuje zdravú hru, ktorá pomáha rozvíjať myšlienky a emócie detí od 3 rokov.

Prečo práve Sylvanian Families?

  • Prispieva k zdravému vývoju detí
  • Pre deti od 3 rokov
  • Vhodné na hranie pre chlapcov i dievčatá

Špecifikácia

  • Rozmery: 21 × 11 × 17 cm
  • Materiál: plast

Sylvanian Families podporujú zdravý vývoj dieťaťa

Hra s figúrkami Sylvanian Families rozvíja sociálne zručnosti detí od 3 rokov. Pri hre neexistujú žiadne pravidlá, dieťa si tak za pomocou vlastnej fantázie a predstavivosti vytvorí vlastný svet, ktorý prispieva k jeho zdravému vývoju.

Obsah balenia

Obsahuje viac ako 30 hracích dielov - kuchynský nábytok, sporák, príbory, riady a ingrediencie na varenie. V spodnej časti sú úložné priestory, otváracie dvierka s poličkami a odnímateľná polička. V spodnej časti linky sú umiestnené dva košíky pre potraviny a nad nimi vysúvacie šuplíčky pre uloženie príborov. Sporák s otvárajúcimi dvierkami v sebe skrýva plech s buchtami. Súprava neobsahuje figúrky. Súčasťou balenia sú aj papierové samolepky pre doladenie atmosféry interiéru. Návod na nalepenie je uvedený na obale výrobku.

Parametre a špecifikácia

Výška hračky
21 cm Hotovo!

Výška hračky

Výška hračky
21 cm Hotovo!
Poznámka:

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sylvanian Families Vybavenie - jedáleň Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sylvanian Families Vybavení – jídelna. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sylvanian Families Esszimmer. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sylvanian Families Esszimmer. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sylvanian Families Ebédlő szett.
P-DC1-WEB07
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií