AD homeoffice LEGO Novinky květen ucho

Sylvanian Families Vzducholoď

Zobraziť katalóg
Sylvanian Families Vzducholoď
Doplnky k figúrkam – rozmery 25×29×15cm, vhodné pre deti od 3 rokov
Kód:  HRAjd0473 Produktové číslo:  5054131052556
Sylvanian Families Vzducholoď Predaj skončil

Sylvanian Families Vzducholoď

Prezrite si Sylvanian dedinu z vtáčej perspektívy. Využite ponuky vyhliadkového letu vzducholoďou, ktorá je poháňaná oranžovým teplovzdušným balónom. V tomto dopravnom prostriedku je miesto pre dvoch dospelých a jedno dieťa. Aby si zvieratká užili výlet na maximum, dostanú so sebou na cestu aj piknikový kôš plný ovocia, pečiva a nápojov. Doprajte svojim Sylvanian Families postavičkám netradičný zážitok.

Kľúčové vlastnosti hernej súpravy Sylvanian Families Vzducholoď

  • Súprava obsahuje 8 kusov doplnkov
  • Teplovzdušný balón potiahnutý textíliou 
  • Figúrka nie je súčasťou súpravy
  • Pekne prepracované detaily doplnkov Sylvanian Families
  • Alternatíva klasickej hry s bábikami
  • Hra podporuje rozvoj emócií detí
  • Fantázii pri hraní príbehov sa medze nekladú

Dedinka Sylvanian Families

Japonské postavičky Sylvanian Families vznikli už v roku 1985 a hneď si ich obľúbili deti na celom svete. Pôvodne išlo o rodinky lesných zvierat, postupne pribúdali aj ďalšie druhy, ako mačky, psy, tučniaky, opice a ďalšie. Existuje mnoho zvieracích zoskupení a nespočetné množstvo doplnkov, ktoré je možno každej mini rodinke zaobstarať. Počnúc domčekmi a autami, končiac všetkými nenahraditeľnými doplnkami.

Poznámka:

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre Sylvanian Families Vzducholoď Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Sylvanian Families Vzducholoď. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Sylvanian Families Sky Ride Adventure 5255 - Himmelsballon. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Sylvanian Families Sky Ride Adventure 5255 - Himmelsballon. Magyarországra történő kiszállításért tekintse meg ezt a termékoldalt: Sylvanian Families léghajó.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií