T-28 Trojan 0,4 m SAFE RTF

Zobraziť katalóg
T-28 Trojan 0,4 m SAFE RTF
RC model – lietadla, rozpätie krídel: 42.6cm, dĺžka: 34.3cm
Kód:  HRAif11382 Produktové číslo:  605482104415

Nevyhovujú vám alternatívy? Vyberajte z celej ponuky

T-28 Trojan 0,4 m SAFE RTF

Ste milovníkmi lietania, ale namiesto sedenia v pilotnej kabíne dopravného či vojenského lietadla sedíte v kancelárii a pečiatkujete papiere alebo v dielni nastavujete CNC? V takom prípade sú tu pre vás realistické RC modely lietadiel, ktoré vás k vašemu hobby priblížia. Nevadí, že nedisponujete pilotným preukazom, zalietať si môžete aj bez neho! RC model T-28 Trojan 0,4 m SAFE RTF je sada obsahujúca mimoriadne ľahký model populárneho lietadla T-28 Trojan, ktorý môžete využiť na rekreačné aj odpočinkové lietanie, pri ktorom si zaručene užijete veľa zábavy.

Kľúčové vlastnosti RC modelu T-28 Trojan 0,4 m SAFE RTF

  • Veľmi ľahký model lietadla vážiaci iba 47 gramov
  • Výškové kormidlo, krídla, smerovka aj plyn sú plne proporcionálne
  • Model T-28 Trojan SAFE RTF disponuje veľmi ľahkou batériou Li-Pol 150 mAh (3,7 V)
  • Trojkolesový podvozok, vďaka ktorému môže model prechádzať po zemi
  • V balení nájdete už zložený a realisticky nafarbený model
  • Vysielač E-flite MLP6DSM 2,4 GHz so šiestimi kanálmi, jednosmerný motor s prevodovkou
  • Tlačidlo „Panika“ slúžiace k okamžitej obnove vodorovnej polohy
  • Lietadlo s maketovým podvozkom s riaditeľnou ostrohou aj pneumatikami
  • Technológia SAFE pomáha začiatočníkom s osvojovaním pilotovania modelu lietadla
  • V balení je obsiahnutý manuál v slovenčine

Legenda o T-28 Trojan z histórie

Lietadlo T-28 Trojan bolo cvičné lietadlo americkej armády, ktoré lietalo od roku 1950 až do roku 1970. Disponovalo veľmi výkonným motorom, vďaka ktorému mohlo v náročných operáciách vyvinúť rýchlosť až 450 km/h. Tohto žltého krásavca teraz môžete mať bez problémov doma tiež. RC model T-28 Trojan 0,4 m SAFE RTF poteší všetkých obdivovateľov polomakiet všetkých typov vojenských lietadiel.

Zábava úplne kdekoľvek

RC Model T-28 Trojan 0,4 m SAFE RTF patrí medzi veľmi kompaktné a skladné modely, ktoré jednoducho premiestnite kamkoľvek. V balení nájdete plne zostavený a nafarbený RC model T-28 Trojan SAFE RTF pripravený na svoj historicky prvý let. Lietadlo disponuje technológiou SAFE, čiže „Sensor Assisted Flight Envelope“, čo je systém uľahčujúci zoznámenie sa s riadením a pilotážou lietadla. Nová technológia AS3X zaistí stabilný let spolu s ďalšími funkciami a v prípade potreby okamžite uvedie model do vodorovného letu. Po pustení tlačidla sa okamžite obnoví manuálne riadenie. RC modelu T-28 Trojan 0,4 m SAFE RTF nechýba ani asistovaná funkcia pri štartovaní aj pristávaní lietadla, voľba letových režimov pre začiatočníkov aj pokročilých používateľov, alebo tlačidlo záchrany tzv. Panika.

RC model T-28 Trojan SAFE RTF disponuje celkom tromi rozdielnymi módmi:

  • ZAČIATOČNÍK
    Je obmedzený náklon výškovým kormidom a krídlami. Pomoc pri štarte a pristávaní. Po spustení pák do neutrálu sa model dostane do vodorovnej polohy a otáčky motora sú regulované podľa klesania či stúpania.
  • POKROČILÝ
    Tento mód disponuje letovou stabilizáciou AS3X a extrémne letecké polohy sú obmedzené. Korekcia letu je tu malá a oproti módu pre začiatočníkov veľká voľnosť pilotovania.
  • EXPERT
    Mód pre veľmi pokročilých pilotov, ktorý je bez akéhokoľvek obmedzenia pri lietaní. Bez SAFE asistencie, ale so zapnutou funkciou AS3X, ktorá zaisťuje hladký letový prejav. Tlačidlo „Panika“ je možné spustiť.

Profesionálne vybavenie RC modelu T-28 Trojan

RC model lietadla T-28 Trojan SAFE je primárne určený na lietanie v zakrytej hale, ale ak nefúka krutý severák, môžete zaiste vyletieť aj von. Pristávanie je najvhodnejšie do mäkkého povrchu, ako je tráva či iný hladký povrch. Do trávy je vhodné pristávať bez odnímateľného spodného podvozku. Pri všetkých modeloch lietadiel Horizon Hobby je samozrejmosťou riaditeľný podvozok. Predné koleso je taktiež ovládateľné, a teda je pristávanie aj vzlietanie veľmi jednoduchou záležitosťou. Vnútri trupu nájdete prijímač so servami a regulátor pre motor. Všetko potrebné je súčasťou balenia. Pre dlhšie lietanie je vhodné zakúpiť k RC modelu T-28 Trojan 0,4 m SAFE RTF  náhradný pohonný akumulátor. Nie je to však nutnosťou.

Parametre a špecifikácia

Vhodné od
14 rokov Hotovo!
Obsah balenia
Diaľkový ovládač, Dron, Nabíjací adaptér Hotovo!
Využitie
Vnútorné Hotovo!
Obsah balenia
Batéria, Diaľkový ovládač, Model, Nabíjací adaptér Hotovo!
Farba
Žltá Hotovo!

Čo musíte vedieť

Vhodné od
14 rokov Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Diaľkový ovládač, Dron, Nabíjací adaptér Hotovo!

Vlastnosti

Využitie
Vnútorné Hotovo!

Obsah balenia

Obsah balenia
Batéria, Diaľkový ovládač, Model, Nabíjací adaptér Hotovo!

Farba

Farba
Žltá Hotovo!
Poznámka:
» Všetky RC lietajúce hračky
» Všetky hry na pilotov
» Všetky lietadlá pre deti

Hračka spĺňa smernice Európskeho parlamentu a Rady 2009/48/ES z 18. júna 2009 o bezpečnosti hračiek a všetky bezpečnostné normy. Samozrejmosťou je vyhlásenie o zhode CE.

Technické špecifikácie sa môžu zmeniť bez výslovného upozornenia. Obrázky majú iba informatívny charakter.

V diskusii zatiaľ nie sú žiadne príspevky.
Príslušenstvo pre T-28 Trojan 0,4 m SAFE RTF Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si T-28 Trojan 0.4m SAFE RTF.
P-DC1-WEB01
Zavoláme Vám a odborne poradime
+421 2 5710 1800
Otázka na objednávku
Otázka na tovar
Prosím, zadajte svoj telefón:
Zavolajte mi
Na vašom súkromí nám záleží My, spoločnosť Alza.cz a.s., IČO 27082440, používame súbory cookies na zaistenie funkčnosti webu a s vaším súhlasom o. i. aj na personalizáciu obsahu našich webových stránok. Kliknutím na tlačidlo „Rozumiem“ súhlasíte s využívaním cookies a predaním údajov o správaní na webe na zobrazenie cielenej reklamy na sociálnych sieťach a reklamných sieťach na ďalších weboch.
Viac informácií Menej informácií